21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Συνεργασία Ιάσων με τη SiliconBlue για τη διανομή της Brother

Η SiliconBlue, επίσημος αντιπρόσωπος των μηχανών γραφείου Brother σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ιάσων Πληροφορική για τη διανομή μηχανημάτων και αναλωσίμων της Brother.

 

H Brother είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε ότι αφορά τις μηχανές γραφείου και άλλες εξειδικευμένες εκτυπωτικές μηχανές με πωλήσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο που την φέρνουν στις πρώτες θέσεις σε αρκετές κατηγορίες. Για παράδειγμα η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή αγορά των Multifunctional Laser. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SiliconBlue συνεργάζεται με την Brother για περισσότερα από 15 έτη, παρέχοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας όπως εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ετικετογράφους, σαρωτές κ.ά. Επίσης, η  εταιρεία διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες της αλλά και στον τελικό πελάτη.

 

Η Ιάσων Πληροφορική έχει διαχρονικά ηγετική θέση στην αγορά. Με 30 έτη εμπειρίας και πετυχημένη πορεία στην διανομή προϊόντων εκτύπωσης και πληροφορικής, εγγυάται την εξυπηρέτηση των πελατών της και στα προϊόντα Brother.

Η Brother αποτελεί μια ιδανική εμπορική λύση, και η τεχνογνωσία της SiliconBlue σε συνδυασμό με την ικανότητα και εμπειρία της Ιάσων εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα, την εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά άρθρα

Kasperksy: Οι μικρές επιχειρήσεις ευάλωτες σε προβλήματα ασφάλειας

Kitriniaris

Microsoft: Συστήνει τον ασφαλιστικό κλάδο στο cloud

Kitriniaris

Το TCP 57 εκτυπώνει με ασφάλεια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα