22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το TCP 57 εκτυπώνει με ασφάλεια

Ένα ζήτημα το οποίο τον τελευταίο καιρό όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές εκτυπωτικών λύσεων θίγουν με πολύ μεγάλη έμφαση είναι η ασφάλεια.
Οι σύγχρονες πολυσυσκευές εκτύπωσης δεν είναι απλά μηχανήματα που σαρώνουν και εκτυπώνουν. Αντίθετα, συνδέονται τόσο στο δίκτυο της εταιρείας όσο και στο Internet. Στα παραπάνω προσθέστε και τη δυνατότητα για mobile printing και αμέσως γίνεται αντιληπτό το ότι μια απροστάτευτη εκτυπωτική μηχανή, μπορεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως “κερκόπορτα” για κάθε κακόβουλο.

 


 

FOCUS ON

Printing Security

Έρευνες δείχνουν ότι οι υπεύθυνοι του ΙΤ κάθε εταιρείας δεν έχουν το printing security ψηλά στις προτεραιότητές τους, αν και έχει αποδειχθεί ότι οι μη ασφαλείς εκτυπωτές είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε επιθέσεις. Από την άλλη, το θέμα printing security είναι ακόμα πιο ευρύ και εκτείνεται και στην ασφάλεια των ίδιων των εκτυπώσεων και των πληροφοριών που διακινούνται μέσα στην εταιρεία. Το κανάλι θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα στο θέμα αυτό, τονίζοντας τη σημασία του security στο πλαίσιο της εγκατάστασης μιας λύσης MPS ή την προμήθεια εκτυπωτικών μηχανών σε έναν πελάτη.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

IFA 2017

Ρίχνουμε μια ματιά στις πιο σημαντικές ανακοινώσεις της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής (και όχι μόνο) έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Φέτος, η έκθεση ήταν πράγματι τεράστια, όπως ήθελαν οι διοργανωτές της με όλα τα μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας να δίνουν το δυναμικό παρόν.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικές οι προβλέψεις για τα smartphones

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της IDC στο πλαίσιο του δείκτη Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, οι πωλήσεις των smartphones αναμένεται να παρουσιάσουν θετική ανάπτυξη έως το 2021.

 

REVIEWS

 

Samsung U28H750: 28 ίντσες γεμάτες χρώμα

Ο λόγος για το νέο business monitor της Samsung το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία Quantum Dot, έχει ανάλυση UHD υποστηρίζοντας 1 δις χρώματα.

 

Sony VPL-PHZ10: Το laser κάνει τη διαφορά

Ο laser projector VPL-PHZ10 της Sony αποτελεί μια εξαιρετική και προσιτή επιλογή για κάθε επαγγελματική εγκατάσταση, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς χώρους, μέχρι χώρους ψυχαγωγίας.

 


 

Στο τεύχος 57 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 57

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Στο 30% του κύκλου εργασιών οι εξαγωγές της Hotech

Kitriniaris

Νέα σειρά OLED Hotel TV από την LG

Giorgos Athanassiadis

Kyocera Ecosys P4060dn: Υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα