15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Σημαντική διάκριση της Digimark στα BITE Awards

Οι εξαιρετικές επιδόσεις και η καινοτομία της ERP λύσης της Digimark στον εξειδικευμένο κλάδο του αυτοκινήτου επιβραβεύθηκαν στα Business IT Awards 2018 όπου η εταιρεία κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία «Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές ERP Συστήματα».

 

Το βραβείο για την «3 TIER ERP Λύση στο χώρο του Αυτοκινήτου και της Μηχανοκίνησης» παρέλαβε ο κύριος Ανδρέας Αλεξόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της Digimark.

 

Τα τελευταία χρόνια, η εξειδικευμένη ομάδα business software της Digimark, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, αλλά και κάθετες αγορές. Η Digimark ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο του αυτοκινήτου, αναπτύσσοντας από το 2013 μια εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη λύση. Βασισμένη στην πλατφόρμα Soft1 ERP, η λύση της Digimark καλύπτει όλες τις εταιρείες της συγκεκριμένης αγοράς, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων εμπορίας οχημάτων και ανταλλακτικών (καινούρια/μεταχειρισμένα), εταιρείες ενοικίασης, όσο και όσες δραστηριοποιούνται στο χώρο του συνεργείου.

Σχετικά άρθρα

Λύσεις της cosmoΟne για τη Γενική Τράπεζα

Kitriniaris

Η Singular Logic εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τους συνεργάτες

Kitriniaris

Νέος γενικός διευθυντής της ESET Middle East ο Δήμης Στρούθος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα