23.9 C
Athens
03/05/2024
Biztech

Ρεκόρ βραβείων για την LG στη CES 2020

Η LG Electronics κέρδισε τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη φορά από τους εμπειρογνώμονες του κλάδου στη φετινή CES – περισσότερες από 160 διακρίσεις, με καλύτερο το βραβείο Best TV of CES για έκτη συνεχή χρονιά.

Τα βραβεία Best of CES που διοργανώθηκε από την Engadget για την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών ξεχώρισαν τη σειρά OLED τηλεοράσεων LG CX ως την αφρόκρεμα των χιλιάδων νέων τηλεοράσεων που παρουσιάστηκαν στην CES.

 

Πιο συγκεκριμένα, η LG συνέχισε την κυριαρχία της στην κατηγορία TV με τις κορυφαίες τηλεοράσεις LG OLED να κερδίζουν 83 βραβεία και διακρίσεις από ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνώμων της βιομηχανίας. Η προηγμένη LG Signature OLED TV RX rollable TV (μοντέλο 65RX) τιμήθηκε από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών με το βραβείο CES Best of Innovation στην κατηγορία Video Displays. Η τηλεόραση LG Signature OLED ZX 8K τιμήθηκε ως το προϊόν CTA Mark of Excellence Video Display Product of the Year και οι τηλεοράσεις Nextgen OLED της LG που τροφοδοτούνται από το ATSC 3.0 έλαβαν συνολικά 24 βραβεία.

 

 

Τα smartphones LG G8XThinQ με Dual Screen και 5G έλαβαν βραβεία CES Innovation Awards, ενώ αναγνώριση έλαβε και η νέα υπηρεσία Proactive Customer Care της LG και η έκθεση LG OLED «Wave» που δέχτηκε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στο περίπτερο της LG.

 

Συνολικά, η LG κέρδισε 17 βραβεία CES Innovation Awards (το επίσημο πρόγραμμα της Ένωσης Τεχνολογίας Καταναλωτών που αναγνωρίζει τα καλύτερα από τα καλύτερα στην CES) σε όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών, οικιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας, και η LG έλαβε κορυφαία βραβεία από ειδικούς τεχνολογίας και εμπειρογνώμονες στο Time, Newsweek, USA Today/Reviewed.com, Engadget, Future, Good Housekeeping, The Verge, Architectural Digest, και άλλα.

Σχετικά άρθρα

Η αγορά των servers “αυγατίζει”

Channel-Manager

O ΤΙΤΑΝ δημιουργεί το εργοστάσιο του μέλλοντος αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη

Giorgos Athanassiadis

SAP: Ηγέτης στις Ιn-Memory πλατφόρμες δεδομένων

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα