15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Προστασία για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις

Η Kaspersky Lab κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του λογισμικού Kaspersky Small Office Security με στόχο να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις (VSBs), αυτές που έχουν από 5 έως 25 θέσης εργασίας, να παραμένουν συνεχώς ενήμερες σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών απειλών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες στις μέρες μας. Με ενισχυμένη anti-ransomware λειτουργικότητα, βελτιωμένη προστασία των οικονομικών συναλλαγών και ολοκληρωμένη εποπτεία της κατάστασης ασφάλειας, το Kaspersky Small Office Security μπορεί να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις να γλιτώσουν από τις απειλές και τους ιούς.

Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα της Kaspersky Lab έδειξε ότι το 42% των VSBs ανησυχεί για την απειλή των προγραμμάτων cryptomalware.

 

Η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security προσφέρει βελτιωμένη προστασία ενάντια στην αυξανόμενη απειλή των «cryptors», ενώ οι anti-ransomware δυνατότητες της λειτουργίας System Watcher στοχεύουν όχι μόνο στο να εμποδίσουν τις κακόβουλες προσπάθειες κρυπτογράφησης, αλλά και να προκαλέσουν την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά αρχείων.

 

Ασφαλές mobile banking

 

Με όλο και περισσότερες VSBs να στηρίζονται σε λειτουργίες mobile banking, η δημοτικότητα των online συναλλαγών δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις ομάδες των κυβερνοεγκληματιών. Έτσι, η βελτιωμένη λειτουργία Safe Money του Kaspersky Small Office Security παρέχει βελτιωμένη προστασία των χρηματοοικονομικών συναλλαγών από απατεώνες, παρέχοντας προστασία ενάντια στη λήψη screenshot ή στη χρήση του clipboard, πρακτικές στις οποίες οι ψηφιακοί εγκληματίες συνήθως στηρίζονται για να κλέψουν πολύτιμα στοιχεία των επιχειρήσεων καθώς και οικονομικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Εκτός αυτών των σημαντικών βελτιώσεων, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security παρέχει επίσης στις μικρές επιχειρήσεις έναν εύκολο τρόπο να παρακολουθούν την κατάσταση της ασφάλειάς τους. Μέσα από μία ειδική κονσόλα παρακολούθησης βασισμένη στο Cloud, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν μία ενιαία εικόνα της κατάστασης προστασίας όλων των συσκευών του δικτύου τους – από υπολογιστές και laptops, μέχρι φορητές συσκευές και server αρχείων.

Σχετικά άρθρα

Huawei: Τζίρος $ 2 δις από τα δίκτυα LTE

Kitriniaris

Η Megasoft στηρίζει τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα

Κινεζικό σχέδιο για τόνωση των πωλήσεων PC

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα