15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Πλήρης ανανέωση σε όλες τις σειρές υπολογιστών της Dell

Όλα τα συστήματα στις σειρές Dell XPS, Inspiron και Alienware, αλλά και οι επαγγελματικές σειρές OptiPlex, Latitude και Precision ανανεώνονται με 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, 3 επιλογές συνδεσιμότητας USB-C με Thunderbolt και εξελιγμένα επαγγελματικά γραφικά από την Nvidia και την AMD.

Τα επαγγελματικά αυτά προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν πλέον με επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel Core vPro και Xeon, ενώ πολλές βελτιώσεις έχουν γίνει και στη σχεδίαση των notebooks και των συστημάτων 2-σε-1 τα οποία είναι πιο λεπτά από ποτέ.

Για παράδειγμα, το Dell Precision 5520 είναι το ελαφρύτερο mobile workstation στις 15 ίντσες.

Η σειρά Latitude 7000 Ultrabooks και η σειρά 12 ιντσών Latitude 5000 2-σε-1 αποτελούν επίσης νέες προσθήκες στο line up της Dell για το 2017. Το συγκεκριμένο αποσπώμενο σύστημα 2-σε-1 ζυγίζει 900 μόλις γραμμάρια και διαθέτει ένα εξελιγμένο στήριγμα που του επιτρέπει να περιστρέφεται σε ένα τόξο 150 μοιρών, για πολλαπλές γωνίες θέασης και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας.

 

Dell_Latitude_5285_2_in_1

 

Οι οπαδοί των συστημάτων desktop που αναζητούν ένα σύστημα που θα τους απελευθερώσει σημαντικό χώρο πάνω στο γραφείο, μπορούν να επιλέξουν το OptiPlex 5250 AIO και την ανανεωμένη σειρά OptiPlex που αποτελείται από εξαιρετικά μικρού μεγέθους desktop PCs. Τα συγκεκριμένα προϊόντα διαθέτουν κομψή σχεδίαση και πολύ μικρό μέγεθος προκειμένου να μπορούν να αναρτηθούν πίσω από οθόνες, ή να τοποθετηθούν κάτω από το γραφείο, ενώ δεν κάνουν συμβιβασμούς σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

 

Επίσης, η Dell παρουσίασε τη νέα οθόνη Dell 24 Monitor for Video Conferencing, η οποία χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα υπερύθρων 2MP Full HD IR με κλείστρο privacy, μικρόφωνο ακουστικής ακύρωσης και τα δύο ενσωματωμένα ηχεία 5W προορίζεται για εφαρμογές τηλεδιάσκεψης. Τη νέα σειρά, συμπληρώνει η οθόνη Dell 24 Touch Monitor, με υποστήριξη αφής.

 

 

Νέο convertible XPS 13 και πιο ισχυρό XPS 15

 

Η Dell προσθέτει ένα ακόμα μοντέλο XPS 13 2-σε-1. Το νέο μοντέλο διαθέτει μηχανισμό που του επιτρέπει περιστροφή 360 μοιρών για πολλαπλές διατάξεις, ανάλογα με την γωνία που επιθυμεί ο χρήστης. Η οθόνη έχει ανάλυση QHD+ τύπου InfinityEdge με δυνατότητα αφής, ενώ το αποθηκευτικό σύστημα τύπου SSD επιτρέπει ταχύτατη εκκίνηση και εκτέλεση εφαρμογών. Ειδικά για τους επαγγελματίες, το XPS 13 2-σε-1 μπορεί να παραγγελθεί με επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel Core vPro και Dell BIOS μαζί με software διαχείρισης. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από τις υπηρεσίες Dell ProSupport.

 

Παράλληλα, το ανανεωμένο XPS 15 είναι πλέον το μικρότερο laptop με οθόνη 15,6 ιντσών, το οποίο διαθέτει 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, αρχιτεκτονική Nvidia Pascal (GeForce GTX 1050) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για την αξιοποίηση του συστήματος Windows Hello.

 

XPS & Precision AIO

 

Το νέο XPS 27 AIO, και το νέο αντίστοιχο επαγγελματικό σύστημα Precision, σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον Jack Joseph Puig, βραβευμένο με Grammy παραγωγό και διευθυντή δημιουργικής καινοτομίας στη Waves Audio.

Τα δύο αυτά νέα PCs διαθέτουν 10 ηχεία συνολικής απόδοσης 50W ανά κανάλι. Η οθόνη διαθέτει panel 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge με δυνατότητα αφής και αποδίδει το 100 τοις εκατό του χρωματικού φάσματος Adobe RGB.

Το Precision AIO παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη στους επεξεργαστές Intel Xeon και τις κάρτες γραφικών AMD Radeon Pro.

 

Dell-Precision-5720-AIO-Image_2

 

Σχετικά άρθρα

Τα νέα θεματικά ρομπότ της LG

Αύξηση κερδών για την ΙΒΜ

Kitriniaris

Νέα γενιά Veritas NetBackup με εποπτεία δεδομένων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα