21 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέο business unit της Office Line για υπηρεσίες data & AI

Η Office Line ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική επενδυτική κίνηση η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονο business unit με εξειδικευμένους data engineers.

Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξής της στην αγορά του Microsoft Data Platform, η εταιρεία τοποθέτησε ως επικεφαλής του νέου τμήματος τον κ. Αντώνη Χατζηπαυλή, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει καινοτόμες λύσεις καθώς και υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν SQL Server databases, Data Warehouses & BI Solutions, Advanced Analytics with Machine Learning και Artificial Intelligence, που εξυπηρετούν τους τομείς των παγκόσμιων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, όπως της ενέργειας, του λιανεμπορίου, του ναυτιλιακού και τραπεζικού τομέα.

 

O κ. Αντώνιος Χατζηπαυλής έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική & διεθνή αγορά, με προϋπηρεσία στον τραπεζικό κλάδο καθώς και σε διακεκριμένες εταιρίες πληροφορικής, τόσο στην συμβουλευτική, στον σχεδιασμό λύσεων όσο και στην εφαρμογή τους. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι Microsoft Certified Trainer, κατέχει πληθώρα Microsoft πιστοποιήσεων και για 10 συναπτά έτη τον τίτλο Μicrosoft Μost Valuable Professional on Data Platform που τον κατατάσσει ανάμεσα στους Global Experts.

 

Σχετικά ο κ. Αντώνιος Χατζηπαυλής δήλωσε τα εξής: «Τα δεδομένα έχουν μια ή περισσότερες ιστορίες να διηγηθούν. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να τις αφουγκραστούν. Όλοι εμείς στην Office Line έχουμε ως κύριο στόχο να γίνουμε ο έμπιστος αρωγός σας, για το ταξίδι του πλήρους ψηφιακού σας μετασχηματισμού».

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Iσχυρό τρίμηνο με τα νέα businesses στο προσκήνιο

Kitriniaris

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη SingularLogic

Channel-Manager

Qualisys – SugarCRM: “Πλατινένια” συνεργασία

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα