22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Cosmos Business Systems στο VMWorld 2019

Η Cosmos Business Systems συμμετείχε στο συνέδριο της VMware VMWorld 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Fira Barcelona Gran Via.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από  13.000 επισκέπτες, και 115 σπόνσορες και εκθέτες. Το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης ήταν Make Your Mark, με άξονα το ΑΝΥ (any device, any app, any cloud). Πυλώνας των παρουσιάσεων ήταν οι νέες τεχνολογίες και λύσεις, με ανοιχτή πρόσκληση στο digital transformation.

Βασικοί ομιλητές, όπως ο CEO  Pat Gelsinger και ο COO Sanjay Poonen, ανέπτυξαν  το όραμα και τις λύσεις της εταιρείας πάνω στο Hydrid Cloud (με εργαλεία όπως το vSphere Cloud Foundation, vCloud Suite), στο networking (με εργαλεία όπως το VMware NSX και Velocloud  SD-WAN), στην ανάπτυξη εφαρμογών Kubernetes & Containers, αλλά και στο security με την Carbon Black (με endpoint security platform EPP, αφού ό,τι είναι endpoint είναι και entry point).

Η Cosmos Business Systems έχει ως πρωταρχικό στόχο, την υιοθέτηση των νέων αυτών τεχνολογικών εργαλείων, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της πάντα τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Το έξυπνο hybrid IT, ευκαιρία για τους συνεργάτες

Giorgos Athanassiadis

Λύσεις για εταιρείες προώθησης προϊόντων με τη σφραγίδα της Epson

Channel-Manager

Νέα γενιά Qlik View

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα