15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέος business laser προβολέας από την Canon

Η Canon ανακοίνωσε τον LX-MU500Z, έναν νέο προβολέα τεχνολογίας laser, που απευθύνεται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα ή εταιρικά περιβάλλοντα. Ο LX-MU500Z παρέχει φωτεινότητα 5.000 lumens που εγγυάται φωτεινή εικόνα παντού, από καλά φωτισμένες αίθουσες διδασκαλίας έως ανοιχτούς χώρους. Ο προβολέας περιλαμβάνει δίοδο μπλε laser και δίσκο κίτρινου φωσφόρου, για την απόδοση ζωντανών και ρεαλιστικών χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα.

Με ανάλυση WUXGA (1920 x 1200), ο LX-MU500Z προσφέρει ευκρινή εικόνα με ευανάγνωστο κείμενο, ομαλά γραφικά και βίντεο, ενώ η τεχνολογία DLP εξαλείφει το φαινόμενο «πλέγματος» που εμφανίζεται στους παραδοσιακούς προβολείς LCD. Επιτυγχάνοντας λόγο αντίθεσης 50.000: 1, ο LX-MU500Z επιτρέπει καθαρά χρώματα και αναπαραγωγή πραγματικά μαύρων περιοχών, οδηγώντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής.

 

Ο LX-MU500Z είναι συμπαγής και ελαφρύς, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση ή την μετακίνησή του, ακόμη και σε δύσκολους χώρους. Επιπροσθέτως, λειτουργεί αθόρυβα με μέγιστη στάθμη θορύβου τα 35 dB, με αποτέλεσμα να μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στα πιο ήσυχα περιβάλλοντα.

Διαθέτει δυνατότητα μεγάλης μετατόπισης του φακού +/- 50%, προβολής πορτρέτου και διόρθωσης keystone, για ευκολία σε οποιοδήποτε προσανατολισμό 360 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε γωνία και αν είναι εγκατεστημένος,  ακόμη και εκτός άξονα, οι εικόνες και η γεωμετρία μπορούν να διορθωθούν με εξαιρετική ευκολία.

 

 

Εγκαθίσταται παντού και παίζει και 3D

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο LX-MU500Z υποστηρίζει το HDBaseT, ένα πρότυπο για τη μετάδοση εικόνων HD, σημάτων ήχου και ελέγχου σε μεγάλες αποστάσεις και μπορεί να χρησιμοποιήσει καλώδιο CAT5e μήκους έως 100m. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι ο LX-MU500Z μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο με απαιτήσεις προβολής μεγάλης εμβέλειας, όπως μεγάλες αίθουσες συνεδρίων ή αίθουσες διδασκαλίας. Επιπλέον, διαθέτει και ενσωματωμένη θύρα LAN.

Με πέντε λειτουργίες εικόνας και δύο ρυθμιζόμενες καταστάσεις λειτουργίας, ο LX-MU500Z εγγυάται ότι, όλα τα μέσα αναπαραγωγής θα αναπαραχθούν με ακρίβεια. Ο LX-MU500Z έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης διαφόρων τύπων τρισδιάστατου σήματος.

 

Η πενταετής εγγύηση της Canon εξασφαλίζει δωρεάν αντικατάσταση από την επόμενη κιόλας ημέρα, στην περίπτωση προβλήματος, Έτσι, περιορίζεται ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Σχετικά άρθρα

Νέες οθόνες HP σχεδιασμένες για την εργασία, το σχολείο και το παιχνίδι

Giorgos Athanassiadis

MPS στο Hellenic Healthcare Group από HP Hellas και SingularLogic

Giorgos Athanassiadis

Cisco: Με προίκα $1 δις ανεβαίνει στο “σύννεφο”

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα