13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα σειρά UPS από την CyberPower Systems

Η σειρά PFC Sinewave που αποτελείται από τα μοντέλα 900VA / 1300VA / 1500VA αποτελεί μια έξυπνη απάντηση στην μοντέρνα αγορά των UPS, σχεδιασμένη για όλες τις σύγχρονες εφαρμογές.

 

Χάρη στην πατέντα ευρεσιτεχνίας GreenPower UPS της Cyber Power Systems, το UPS αυτό καταναλώνει μόνο 4,9W ρεύμα στα 1300-1500VA, και μόνο 3.9W στα 900VA για δική του χρήση, κάνοντάς το σχεδόν 75% πιο οικονομικό από άλλα UPS της ίδιας ισχύς, και με πάνω από 95% αποδοτικότητα.

 

Επιπλέον, είναι το μόνο UPS στην αγορά, που σε αυτή την κατηγορία και επίπεδα τιμών παρέχει καθαρό ημίτονο στην τάση εξόδου, καθιστώντας το ιδανικό και ταυτόχρονα απαραίτητο για κάθε τροφοδοτικό τύπου active-PFC, και για κάθε εφαρμογή.

Διαθέτει προγραμματιζόμενη high definition LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και έξι σούκο πρίζες προστασίας ρεύματος με μπαταρίες και surge.

Επιπλέον, τα μοντέλα μόνο στα 1300VA / 1500VA μοντέλα διαθέτουν στην μπροστινή όψη δύο παροχές USB +5VDC 2,1A προστασίας ρεύματος με μπαταρίες όπου μπορεί κανείς να φορτίσει τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές του, όπως κινητά τηλέφωνα, MP3/MP4, tablets, φωτογραφικές μηχανές και gadgets όλων των ειδών.

Σχετικά άρθρα

Το TCP 127 βλέπει τη μεγάλη εικόνα

Giorgos Athanassiadis

Με HPE – Aruba το πρώτο partners event της Westnet στην Κύπρο

Νέα σειρά προϊόντων IoT «V by Vodafone»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα