13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα σειρά εκτυπωτών Canon imageRunnerAdvance

Η Canon ανανέωσε τη σειρά ασπρόμαυρων εκτυπωτών Α4 imageRunner Advance με έξι νέα μοντέλα: iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i, και iR ADV 715iZ.

Οι σειρές imagerunner Advance 525/615/715 II θα αντικαταστήσουν τα μοντέλα 400i/500i, παρέχοντας σημαντικές αναβαθμίσεις στους χρήστες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και ασφάλειας. Οι νέες συσκευές εφοδιάζονται με όλα τα οφέλη του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου τρίτης γενιάς, περιλαμβάνοντας τα εργαλεία Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια.

 

Με ταχύτητα μέχρι και 30% μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, οι οποίες φτάνουν μέχρι και τις 71 σελίδες ανά λεπτό, η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και συμπαγές μέγεθος, στοιχεία ιδανικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και γραφεία δημόσιου τομέα. Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χρόνου, όπως η νέα all-in-one τεχνολογία κασετών, καθιστούν την αφαίρεση και αντικατάσταση του γραφίτη εύκολη υπόθεση, χωρίς να χρειάζεται τεχνικός. Με την ενσωμάτωση όλων των πλεονεκτημάτων του hardware της δεύτερης έκδοσης του τρίτου χαρτοφυλακίου των imageRunner Advance, τα νέα μηχανήματα είναι επίσης εφοδιασμένα με διαισθητικό interface και έγχρωμη οθόνη αφής. Οι προσαρμοσμένες οθόνες, ρυθμίσεις και λειτουργίες, βοηθούν στη βελτιστοποίηση και τον εξορθολογισμό του workflow.

 

Cloud και προηγμένη ασφάλεια

Η ενσωματωμένη πλατφόρμα cloud μειώνει τις απαιτήσεις σε πόρους, χάρη στην συνεχώς εξελισσόμενη ενοποιημένη πλατφόρμα firmware – Unified Firmware Platform (UFP). Με τη συνεχή προσθήκη των πιο πρόσφατων δυνατοτήτων και ανανεώσεων, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με την ελάχιστη καταβολή προσπάθειας από τους χρήστες. Επιπλέον, οι πελάτες είναι ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, καταργώντας την ανάγκη αλλαγής των στόλων συσκευών με κάθε ενημέρωση. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν το συνολικό κόστος της εκτύπωσης με το uniFLOW online Express, το οποίο επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του κόστους μέσω της προβολής και του ελέγχου ολόκληρης της υποδομής εκτύπωσης.

 

Οι νέες συσκευές διαθέτουν μια σειρά από πρόσθετες και βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας, γεγονός που τις τοποθετεί ανάμεσα στα πιο ισχυρά και αξιόπιστα A4 μοντέλα ασπρόμαυρης εκτύπωσης  που διατίθενται στην αγορά. Η κρυπτογράφηση σκληρού δίσκου, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ χαρακτηριστικό, και η ταυτοποίηση ταυτότητας χρήστη κατά την είσοδο στη συσκευή, προστατεύουν το απόρρητο και ενισχύουν τα διαπιστευτήρια ασφαλείας, ακόμη και όταν η εκτύπωση εκτελείται από το κινητό. Για να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη διανομή ευαίσθητων πληροφοριών, διάφορες λειτουργίες συσκευών μπορούν να απενεργοποιηθούν για μεμονωμένους χρήστες, βοηθώντας στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του κανονισμού GDPR.

Σχετικά άρθρα

Η Epsilon Net στις 10 κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη για το εργασιακό περιβάλλον

Giorgos Athanassiadis

Samsung: Ηγέτης στο MarketScape 2022 της IDC για το Unified Endpoint Management

Giorgos Athanassiadis

Τιθασεύστε την πλήρη ισχύ της ΙΤ υποδομής σας με τις λύσεις της IBM

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα