22.7 C
Athens
08/05/2024
Biztech

Κέντρο ΑΙ ανοίγει η Samsung στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ένα νέο ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Νέα Υόρκη. Το κέντρο ΑΙ βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Τσέλσι στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Daniel D. Lee, executive vice president του τμήματος Samsung Research και διεθνούς φήμης ειδικός στην ρομποτική ΑΙ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Samsung τον περασμένο Ιούνιο, θα ηγείται του κέντρου.

Σε συνεργασία με τον H. Sebastian Seung, executive vice president στο τμήμα Samsung Research, ο οποίος θεωρείται αυθεντία στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης βασισμένες στη νευροεπιστήμη, το νέο κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Νέα Υόρκη θα πρωτοπορήσει στην προηγμένη έρευνα ΑΙ στον τομέα της ρομποτικής.

Επιπλέον, ως επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας στη Samsung Electronics, ο Seung θα συμβουλεύει τη Samsung για μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της προηγμένης έρευνας ΑΙ.

 

 

Η Samsung έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για την επέκταση των προηγμένων ερευνητικών  δυνατοτήτων της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με σκοπό την πρόσληψη περίπου 1.000 ειδικών έως το 2020. Το νέο κέντρο στη Νέα Υόρκη θα είναι το έκτο κατά σειρά κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της Samsung σε όλο τον κόσμο και θα λειτουργεί σε συνεργασία με τις άλλες εγκαταστάσεις έρευνας ΑΙ της Samsung. Τα άλλα πέντε κέντρα τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται στην Κορέα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, στη Ρωσία και στη Silicon Valley των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Uni Systems: Μετατροπή εφαρμογών σε enterprise mobility

Bράβευση της Neurosoft στο Μιλάνο

Kitriniaris

Ανανέωση με ΙοΤ concept για το κατάστημα της Xiaomi στο Golden Hall

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα