11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

ΗP SmartStream: Προηγμένη διαχείριση στο large format

Η διαχείριση του workflow στις εκτυπώσεις μεγάλου format δεν είναι απλή υπόθεση. Ο επαγγελματίας θέλει να έχει άμεση γνώση των εργασιών που έχει αναλάβει, το συνολικό κόστος και φυσικά το χρόνο παράδοσης. Εάν όλα αυτά μπορούσε να τα κάνει, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, μειώνοντας το κόστος, ελαχιστοποιώντας τα λάθη, παράγοντας τελικά ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τον πελάτη τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και από άποψη χρόνου, θα ήταν ευχής έργον.

Ευτυχώς, τέτοια δυνατότητα υπάρχει. Η Active Computers Systems, Partner First Platinum της HP  και επίσημος μεταπωλητής των μηχανών large format της HP προτείνει τη λύση HP SmartStream. Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαχείρισης workflow που υποστηρίζει τις μηχανές HP PageWide XL και HP DesignJet αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητα. Το HP SmartStream είναι το εργαλείο που πάντα ζητούσε ο επαγγελματίας του χώρου των εκτυπώσεων, αποτελώντας τη βασική πλατφόρμα διαχείρισης του large format printing workflow.

Το HP SmartStream μπορεί να υπολογίζει τα κόστη, να ελέγχει τη ροή της δουλειάς, την κατάσταση του εκτυπωτή, να δημιουργεί αυτοματοποιημένες εργασίες, να ελέγχει τα λάθη και πολλά άλλα. Και όλα αυτά μέσα από ένα διαισθητικό και εύχρηστο dashboard.

 

 

Αυξήστε την ταχύτητα 50%

Το HP SmartStream σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγή, μειώνοντας το χρόνο εκτύπωσης με μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες. Είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αυτόματα το μέγεθος και το είδος του χαρτιού καθώς και το είδος της εκτύπωσης (έγχρωμη, μονόχρωμη), ενώ χάρη στη λειτουργία «preset», σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύστε τις εργασίες σας σε πρότυπα, εφαρμόζοντάς τα σε μελλοντικές εργασίες. Η λύση διαθέτει προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης εργασιών, έξυπνη ρύθμιση των settings ανά σελίδα, αρχείο ή εργασία, ενώ μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις κάθε εργασίες, ανάλογα με το μέγεθος των σελίδων που περιλαμβάνουν, ή το χρώμα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένες ρυθμίσεις, αφαιρώντας εργασίες, απλοποιώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες παραγωγές.

 

Αυξήστε την απόδοση

Το ΗP SmartStream προσφέρει αναλυτική πληροφόρηση για την κατάσταση του εκτυπωτή, όπως επίπεδο μελανιών, είδος χαρτιού, σελίδες που απομένουν, ενώ υποστηρίζει μια σειρά από περιφερειακά παραγωγής όπως σαρωτές, διπλωτικά κ.λπ. Επιπλέον, διατηρεί αναλυτικό ιστορικό των εκτυπώσεων, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα επαναληπτικές εργασίες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργείτε εκ των προτέρων μια σειρά από εργασίες τις οποίες θα αποθηκεύστε και θα εκτελέσετε σε κάποιο μελλοντικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίζετε πιο εύκολα την καθημερινή σας ροή.

Μέσω των ειδικών drivers, μπορείτε να εντάξετε το ΗP SmartStream και στις μη HP εκτυπωτικές συσκευές της επιχείρησης.

 

Η διαχείριση χρώματος ακόμα πιο έξυπνη

Στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων παραγωγής η απόλυτη σύμπτωση των χρωμάτων είναι κρίσιμης σημασίας. Χάρη στην τεχνολογία HP Crystal Preview, υπάρχει δυνατότητα προεπισκόπησης των χρωμάτων, ακριβώς όπως θα εκτυπωθούν. Επιπλέον, το λογισμικό μπορεί να αναλύει το προς εκτύπωση αρχείο εντοπίζοντας τα πιθανά λάθη όπως για παράδειγμα missing fonts, corrupted file, certificate, μη εκτυπώσιμα/ορατά layers, έλεγχος μνήμης κ.λπ.

 

Βελτιώστε συγκεκριμένα workflows

Το HP SmartStream είναι ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες διαμόρφωσης και προσθήκης λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Με τη χρήση modules, μπορεί κανείς να αυτοματοποιήσει τις χειρωνακτικές εργασίες αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες.

 

Document Organizer Module: Σας επιτρέπει να μετονομάζετε αρχεία, να δημιουργήστε διαφορετικές εκδόσεις τους και να αλλάζετε τη σειρά των σελίδων βελτιώνοντας το χρόνο παραγωγής έως 70%. Μάλιστα η καινοτόμα τεχνολογία OCR σας βοηθά να μετονομάζετε μεγάλες ομάδες αρχείων με ελάχιστο κόπο, χωρίς λάθη.

 

Pixel Analysis Module: Το συγκεκριμένο modules σας επιτρέπει δημιουργείτε αναλυτικές και ακριβείς αναφορές κόστους προς τους πελάτες σας πριν την εκτύπωση. Πιο συγκεκριμένα, το Pixel Analysis Module αναλύει την κάλυψη pixels, τόσο στο μαύρο, όσο και στο χρώμα και σας προσφέρει μια ακριβή εκτίμηση του κόστους της συνολικής εργασίας και των σελίδων. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρόνο και αποφεύγετε τα λάθη στην κοστολόγηση.

 

Τι προσφέρει συνοπτικά

• Εξοικονόμηση χρόνου προετοιμασίας εκτυπώσεων έως 50%.

• Υποστήριξη HP και μη εκτυπωτικά μηχανήματα και περιφερειακά.

• HP Crystal Preview Technology: Προεπισκόπηση χρωμάτων πριν την εκτύπωση ακριβώς όπως πρόκειται να εκτυπωθούν.

• Adobe PDF Print Engine 4: Υψηλής πιστότητας πλατφόρμα εκτυπωτικών μηχανημάτων παραγωγής.

• Η διαδικασία ράστερ γίνεται πλέον απευθείας στον εκτυπωτή

• Διόρθωση λαθών: Αυτόματος έλεγχος των αρχείων PDF για λάθη

• Προσφέρει job details analysis & accounting information για τιμολόγηση περιλαμβάνοντας την κάλυψη pixel

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς λειτουργεί το HP SmartStream και επικοινωνήστε με την Active Computers Systems στο 2106577900 ή στο sales@active.gr για να συζητήσετε με τους ειδικούς του large format printing πώς το HP SmartStream μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Σχετικά άρθρα

Το νέο βιομηχανικό PoE managed switch της Planet αντέχει στα πάντα

Giorgos Athanassiadis

Σε ειδική εκδήλωση στη Λάρνακα, η Schneider Electric υποδέχθηκε τους συνεργάτες της

Giorgos Athanassiadis

To Public Business συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα