13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Vivotek επεκτείνει τη συνεργασία της με τις Genetec και Milestone

H Lexis Πληροφορική επίσημος αντιπρόσωπος της Vivotek σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοίνωσε την επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας της Vivotek με τις εταιρείες video management software Genetec και Milestone.

Ενσωματώνοντας τεχνολογία AI στις λύσεις της, η Vivotek υιοθετεί προηγμένο μηχανισμό AI στην ανίχνευση ανθρώπων, ενώ αναπτύσσει την τεχνολογία Smart VCA με μεγαλύτερη ακρίβεια και λιγότερα false alarms. Με την ενσωματωμένη σουίτα Smart VCΑ, η Vivotek παρέχει προηγμένες λειτουργίες ανίχνευσης εισβολών, ύποπτων ενεργειών, line-crossing, αντικειμένων που έχουν αφεθεί σε ένα χώρο ή λείπουν από το χώρο παρακολούθησης, προσώπων και πλήθους. Κάθε ένα από τα Smart VCA event που εντοπίζεται από τις Vivotek κάμερες, έχει τη δυνατότητα ειδοποίησης μέσω ενεργοποίησης alarm τόσο στο Genetec Security Center όσο και στο λογισμικό διαχείρισης βίντεο Milestone XProtect. Επιπλέον, οι διαχειριστές ασφαλείας μπορούν τώρα να έχουν οπτικοποιημένα κουτιά οριοθέτησης και περιοχές ανίχνευσης (bounding boxes – detection areas) μέσω του λογισμικού διαχείρισης βίντεο Milestone XProtect.

Επίσης, η Vivotek αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει στο χρήστη, προσφέροντας end-to-end προστασία μέσα από τη μέχρι τώρα συνεργασία της με την ηγέτιδα εταιρεία στο cybersecurity, Trend Micro. Οι διαχειριστές ασφαλείας μπορούν να έχουν υψηλά επίπεδα cybersecurity ασφαλείας, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για event μέσω των Genetec Security Center και Milestone XProtect.

Μέσα από τη συνεργασία των εταιρειών, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν έξυπνα και ασφαλή IP συστήματα παρακολούθησης ενώ απολαμβάνουν απρόσκοπτη και σταθερή συνδεσιμότητα. Όλα τα προϊόντα της Vivotek διατίθενται στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Lexis.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Siemens και Aruba για παροχή ολοκληρωμένων δικτύων

Το Maritime ICT Cloud της Ericsson φέρνει τη Networked Society στη ναυτιλία

Kitriniaris

Η Epsilon Hospitality στην ITB 2023, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα