13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Philips 498P9 δεν είναι ultra wide, είναι… super wide

Η MMD παρουσίασε τη νέα Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide κυρτή LCD οθόνη, μία 49” (48,8″ / 124 εκ διαγ.) οθόνη σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματίες χρήστες. Αυτό το βραβευμένο μοντέλο είναι εμπλουτισμένο με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, ενώ με την τεράστια διαγώνιο και την ανάλυση 5120 x 1440, αντικαθιστά τέλεια δύο 27″ οθόνες 16:9 Quad HD στημένες δίπλα-δίπλα.

Η κυρτότητα της οθόνης είναι 1800r που εξασφαλίζει λιγότερη παραμόρφωση της εικόνας και ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο, αντικατοπτρίζοντας το φυσικό σχήμα του ματιού. Η τεχνολογία Multi-View επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή εικόνας από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα.

Με το εντυπωσιακό της μέγεθος, η οθόνη Philips 498P9 κάνει την εργασία ευκολότερη. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως DisplayPort, HDMI και USB 3.2. Ο ενσωματωμένος διακόπτης MultiClient Integrated KVM, μαζί με τη λειτουργία Multi-View, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές συσκευές με μία μόνο ρύθμιση οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερο χρόνο και χώρο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πηγών.

Είναι γνωστό ότι οι επαγγελματίες που περνούν πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη, απαιτούν όχι μόνο ηρεμία με τελευταίες τεχνολογίες, αλλά και μία γενική αίσθηση άνεσης. Η οθόνη Philips 498P9 τα έχει όλα, μεταξύ άλλων τεχνολογιών έχει την Compact Ergo Base, μία φιλική προς το χρήστη βάση οθόνης που επιδέχεται κλίση, περιστροφή και ρύθμιση στο ύψος, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει την οθόνη στη θέση που θα εξασφαλίσει μέγιστη άνεση στη θέαση και αποδοτικότητα.

Πέρα από τη φαντασία

Η οθόνη Philips 498P9 διαθέτει ανάλυση Dual QHD (5120 x 1440) προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια και πιστότητα εικόνας – ιδανική για εκείνες τις εργασίες που απαιτούν ακρίβεια. Η ποιότητα προβολής τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στην SmartImage, μία αποκλειστική τεχνολογία αιχμής που αναλύει το προβαλλόμενο στην οθόνη περιεχόμενο και βελτιστοποιεί την απόδοσή της. Επιπλέον, η τεχνολογία Adaptive-Sync εξασφαλίζει αβίαστη ομαλή δράση για απόδοση στο gaming χωρίς περισπασμούς.

Με την άνεση του χρήστη να βρίσκεται σε προτεραιότητα, η οθόνη Philips 498P9 προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα λύσεων οπτικοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας LowBlue Mode και της τεχνολογίας Flicker-free που μειώνει το τρεμόπαιγμα για λιγότερη κόπωση των ματιών. 

Τα οφέλη γίνονται ακόμα περισσότερα με τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, καθιστώντας αυτό το νέο μοντέλο εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον. Κλείνοντας τον διακόπτη 0-watt, οι χρήστες μπορούν να διακόψουν εντελώς την τροφοδοσία ρεύματος της οθόνης, με αποτέλεσμα μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, το υλικό της συσκευασίας της είναι 100% ανακυκλώσιμο και πληροί περιβαλλοντικά πρότυπα όπως EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

Η οθόνη Philips 498P9 είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 899.

Σχετικά άρθρα

H Westnet κορυφαίος διανομέας της HP

Kitriniaris

“Αυγάτισαν” οι πελάτες της Mobile Technology

Kitriniaris

Η ελληνική αγορά IT δίνει ακόμα “ψωμί”

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα