21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η LG στην έκθεση 100% Hotel Show

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Hellas έδωσε δυναμικά το παρών στην 5η έκθεση 100% Hotel Show, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 17-20 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η παρουσία της LG περιλαμβάνει παρουσίαση των νέων ξενοδοχειακών προϊόντων της εταιρείας στο «Design Lab Hub» καθώς και πρακτική εφαρμογή των ξενοδοχειακών λύσεων της LG στους ειδικά διαμορφωμένους powered by LG χώρους «Hotelier Academy» και «The Digital Gourmet Hotel by Upselling Hotel».

 

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης του 100% Hotel Show ξενοδόχοι, αρχιτέκτονες και designers από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξειδικευμένες λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG στο από κοινού περίπτερο LG – IKUSI. Συγκεκριμένα, στο περίπτερο παρουσιάστηκε η σειρά OLED Hotel TVs που διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct για In-room υπηρεσίες Digital Concierge, οι OLED Digital Signage λύσεις της LG, καθώς και το ΙΚUSI flow, το πρώτο «έξυπνο» κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων για τηλεοράσεις, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της LG και της IKUSI στα ξενοδοχειακά συστήματα.

 

 

Παράλληλα, στο ειδικό γαστρονομικό concept του Upselling Hotel στο Gastronomy Village, μία εκθεσιακή ενότητα αφιερωμένη σε ξενοδοχειακές λύσεις στον τομέα της γαστρονομίας, είχαν δημιουργηθεί οι powered by LG χώροι «Hotelier Academy» και «The Digital Gourmet Hotel». Στους χώρους αυτούς, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις εφαρμογές των προϊόντων της LG ως προς την προώθηση των outlets των ξενοδοχείων, βλέποντας πραγματικά παραδείγματα και εξειδικευμένες στις ανάγκες τους λύσεις.

 

Τέλος, η LG ως Digital Signage Sponsor της έκθεσης, είχε τοποθετήσει λύσεις digital signage σε όλους τους χώρους της έκθεσης προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των LG Large Scale 84’’ και 65’’, αλλά και Standard 40’’ έως 55’’ Digital Signage οθονών.

Σχετικά άρθρα

Τρεις οι μνηστήρες για την καθολική υπηρεσία

Kitriniaris

Για πρώτη φορά 5G στην Ευρώπη από DT και Huawei

Βραβείο «Outstanding Contribution to TM Forum assets» για την Intracom Telecom

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα