17.5 C
Athens
01/05/2024
Biztech

Η Epsilon Net πανέτοιμη για την πλατφόρμα myDATA

Ξεκίνησε πιλοτικά από την 1η Οκτωβρίου, η ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά. Με την απόφαση αυτή οι Πάροχοι Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης αναδεικνύονται σε σημαντικούς πυλώνες του ψηφιακού μετασχηματισμού που αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

H Epsilon Net βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για τη σημαντική αυτή αλλαγή με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές της να είναι ήδη πλήρως εναρμονισμένες με την πλατφόρμα myDATA. Η υπηρεσία της διαβίβασης παραστατικών στην Α.Α.Δ.Ε. έχει ενσωματωθεί στον κορμό όλων των προϊόντων της Epsilon Net και παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους χρήστες της. Η διαβίβαση των παραστατικών στο myDATΑ γίνεται ταυτόχρονα με την έκδοση τους, απαλλάσσοντας τον εκδότη από την υποχρέωση για ενημέρωση της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ. Αντίγραφο κάθε  παραστατικού που εκδίδεται αρχειοθετείται και  φυλάσσεται στις υποδομές του Παρόχου.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την καταγεγραμμένη και τεκμηριωμένη πολιτική ασφαλείας, πιστοποιημένη με ISO 27001, το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό και δίκτυο εξυπηρέτησης, την τήρηση των κανόνων GDPR, την Cloud τεχνολογία για πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή και την αξιοπιστία του Microsoft Azure που συνοδεύουν την υπηρεσία αυτή της Epsilon Net.

Τα οφέλη για τον εκδότη των παραστατικών είναι πολλαπλά, καθώς με την πλήρη αυτοματοποίηση μειώνεται σημαντικά ο χρόνος τιμολόγησης και αντίστοιχα το διαχειριστικό κόστος, ενώ επιτυγχάνεται η μετάβαση σε paperless Office και η αναβάθμιση της υποστήριξης πελατών.

Επιπλέον, η Epsilon Net με την πλατφόρμα Epsilon Digital είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιήθηκαν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ως Πάροχος Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ.) και προσφέρει σύνδεση με την myDATA σε οποιαδήποτε λογισμικό, οποιουδήποτε κατασκευαστή.

Η  σημαντικότητα του εγχειρήματος της ηλεκτρονικής τιμολόγησης τονίζεται και από ειδικά κίνητρα, οικονομικά και μη (όπως η μείωση χρόνου παραγραφής), που δίνονται από το Ελληνικό Κράτος.

Ειδικότερα για τις λύσεις της Epsilon Net η υπηρεσία myDATA έρχεται να προστεθεί σε μια ευρεία ομπρέλα ψηφιακών υπηρεσιών, όπως είναι και η πρωτοποριακή, web λύση τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, Epsilon Smart.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις λύσεις της Epsilon Net εδώ:
www.epsilonnet.gr  
www.epsilonsmart.gr
www.epsilondigital.gr

Σχετικά άρθρα

Στις Natech – Qualco ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

Giorgos Athanassiadis

EnGenius EWS357AP: Wi-Fi 6 access point για «δύσκολες» καταστάσεις

Νέο τραπεζικό έργο για την Intrasoft

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα