15.6 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Acer ανακοίνωσε τα notebooks ConceptD Pro με NVIDIA Quadro

Για μια ακόμη χρονιά η καρδιά της τεχνολογίας χτυπά στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στην έκθεση IFA η οποία πραγματοποιείται από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου. Στις 4 του μήνα, η Acer στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου #Next@Acer ανακοίνωσε νέα προϊόντα και λύσεις για επαγγελματίες, gamers και απλούς καταναλωτές.

Αξίζει να σταθούμε στη νέα σειρά φορητών υπολογιστών ConceptD Pro που απευθύνεται σε απαιτητικούς επαγγελματίες χρήστες. Η νέα σειρά διαθέτει γραφικά NVIDIA Quadro και επεξεργαστή Intel Core 9ης γενιάς και ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πιο εξελιγμένων εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης δεδομένων.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η νέα οθόνη ConceptD, CM2241W ολοκληρώνοντας τη σειρά Pantone-Validated οθονών της εταιρείας, ειδικά κατασκευασμένες για απαιτητικούς δημιουργούς.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος RTX Studio, τα laptop της σειράς ConceptD Pro με NVIDIA Quadro RTX GPUs είναι ανάμεσα στα πρώτα laptop που υποστηρίζουν real-time ανίχνευση ακτίνων και προηγμένες δυνατότητες AI.

 

 

ConceptD 9 Pro – Σχεδιασμένο για ισχύ και συνεργασία

Το ConceptD 9 Pro βρίσκεται στην κορυφή της σειράς Pro και χάρη στον CNC-μηχανισμό Ezel Aero Hinge, επιτρέπει στην 4K οθόνη 17,3 ιντσών (3840 x 2160) να στρέφεται, να επεκτείνεται και να αναδιπλώνεται για πιο άνετη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη μίας ομάδας. Η οθόνη είναι Pantone-Validated και καλύπτει το 100% του Adobe RGB color gamut με απαράμιλλη ακρίβεια χρωμάτων Delta E <1.

Το ConceptD 9 Pro διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i9 9ης γενιάς για κορυφαία απόδοση και γραφικά NVIDIA Quadro RTX 5000 κατάλληλα για AI / deep learning, προσομοιώσεις μηχανικής και μεγάλα στούντιο animation, που απαιτούν ισχύ, ευελιξία και συμβατότητα. Περιλαμβάνει επίσης, τη γραφίδα Wacom EMR, η οποία είναι προσαρτημένη με τη βοήθεια μαγνήτη και προσφέρει αξεπέραστη χρηστικότητα και γρήγορο έλεγχο με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης. Εκτός από σκίτσο και σχέδιο, οι χρήστες μπορούν να κρατούν σημειώσεις ή να υπογραμμίζουν τα βασικά σημεία, καθώς αναπτύσσουν τις ιδέες τους.

 

 

ConceptD 7 Pro – Ισχύς και ευελιξία σε μία ελαφριά σχεδίαση

Διαθέσιμο με 4K οθόνη 15,6 ιντσών, το  ConceptD 7 Pro της Acer είναι φτιαγμένο για ισχυρή απόδοση εν κινήσει. Με πάχος μόλις 17,9 mm και βάρος μόλις 2,1 kg, η κομψή του σχεδίαση το καθιστά ιδανικό για χρήστες, που αναζητούν την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ισχύ και τη φορητότητα. Έχει επεξεργαστή Intel Core i7 9ης γενιάς, ενώ η κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU είναι ιδανική για data scientists, software developers, μηχανικούς και επαγγελματικά design studios, που απαιτούν ισχύ, ευελιξία και συμβατότητα, δοκιμασμένη με όλα τα πιστοποιημένα, επαγγελματικά software applications.

 

 

ConceptD 5 Pro – Κορυφαία παραγωγή εν κινήσει

Διαθέσιμη με οθόνη IPS  15,6 ή 17,3 ιντσών, με ανάλυση 4K UHD, η νέα σειρά ConceptD 5 Pro είναι ιδανική για σύνθετη CAD σχεδίαση, animation και προσομοίωση ροής εργασιών. Περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i7 9ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro RTX 3000 για αρχιτέκτονες,3D animators, παραγωγούς ειδικών εφέ και μικρά design studios.

Το εξαιρετικό μεταλλικό πλαίσιο προσφέρει ανθεκτικότητα, ενώ η Pantone-Validated οθόνη προσφέρει ευρύ color gamut και 100% κάλυψη του Adobe RGB.

 

 

ConceptD 3 Pro – Αθόρυβο με αξιοπρεπή απόδοση

Το πιο προσιτό μέλος της σειράς, το ConceptD 3 Pro είναι κατάλληλο για digital natives, όπως φωτογράφους, φοιτητές βιομηχανικού σχεδιασμού, γραφίστες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και YouTubers. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 9ης γενιάς και γραφικά NVIDIA Quadro T1000, το ConceptD 3 Pro επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τα δικά τους media με ολοζώντανη αναπαραγωγή χρωμάτων και στην απόλυτη ησυχία, με λιγότερο από 40 dB.

 

ConceptD 5 και ConceptD 3 – Ισχυρά και ακριβή

Η Acer κυκλοφόρησε τα ανανεωμένα notebooks ConceptD 5 και ConceptD 3, κατάλληλα επίσης για δημιουργούς που εκτιμούν τη διαχρονική σχεδίαση. Και τα δύο έχουν επεξεργαστή Intel Core i7 9ης γενιάς. Το νέο ConceptD 5 φέρει οθόνη 15 ή 17 ιντσών και έχει αναβαθμιστεί με γραφικά NVIDIA GeForce GTX 2060 GPUs, για όσους αναζητούν ισχύ και φορητότητα. Το ConceptD 3 προσφέρει προαιρετικό πάλευκο φινίρισμα, ενώ είναι αθόρυβο ώστε να μην αποσπά τους χρήστες από τα σχέδια τους.

Η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU προσφέρει μεγάλη ισχύ εν κινήσει, για την ολοκλήρωση επαγγελματικών δημιουργιών με ταχύτητα και ακρίβεια.

 

Νέα οθόνη ConceptD – CM2241W

Η νέα desktop οθόνη ConceptD CM2241W είναι ιδανική για χρήστες που επιθυμούν να προσθέσουν μία εξωτερική οθόνη στον υπολογιστή τους. Φέρει ελκυστικά, λεπτά περιθώρια, εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, που υποστηρίζει το 99% του Adobe RGB color gamut και απίστευτα ομαλή προβολή με ρυθμό ανανέωσης 75 Hz.

Σχετικά άρθρα

Gaming PCs: Μια αγορά που… πάει με χίλια

Giorgos Athanassiadis

Νέες διακρίσεις για τη Threenitas στα Ε-volution Awards

H Epsilon Net εξαγόρασε το 80% της “Ορόσημο Πληροφορική”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα