21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Εγγύηση τα… πάντα, όλα από την Toshiba

Με τον τίτλο την “Ό,τι κι αν Συμβεί”, η Toshiba προσφέρει μια νέα εγγύηση στους καταναλωτές, η οποία παρέχει πλήρη κάλυψη για κάθε συμβάν και συνολική προστασία για το PC τους. Η εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη: διευρυμένη διεθνή εγγύηση τριών ετών, αντί για τη βασική ενός ή δύο ετών, προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης και McAfee LiveSafe.

 

Είναι διαθέσιμη δωρέαν μέσω της αγοράς οικιακών φορητών υπολογιστών και αποσπώμενων ή υβριδικών μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

 

Πρόκειται για μια B2C ενέργεια η οποία καλύπτει τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA, και προφανώς έχει ως στόχο να δελεάσει τους καταναλωτές και να αναζωογονήσει τις πωλήσεις PC της εταιρείας, σε μια περίοδο που ομολογουμένως τα PCs δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο προς την…καρδιά των καταναλωτών.

 

 

Οι πελάτες, οι οποίοι έχουν αγοράσει φορητό υπολογιστή που περιλαμβάνεται στην προσφορά, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην εγγύηση “Ό,τι κι αν Συμβεί” στο www.nomatterwhatguarantee.com.

Σχετικά άρθρα

To OK έδωσε η ΕΕ στην εξαγορά της Nokia από την Microsoft

Kitriniaris

Η Lenovo ανακοίνωσε τις νέες σειρές desktop και mobile workstations

Giorgos Athanassiadis

Νέος κολοσσός στο χώρο της αποθήκευσης ενέργειας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα