13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Διάκριση για τη νέα εφαρμογή ΑCS Mobile App

Το βραβείο Silver της κατηγορίας «GPS-Enabled (Location-based) Mobile Applications for Transport / Navigation» απέσπασε η ACS στα φετινά Mobile Excellence Awards για τη νέα εφαρμογή ACS Mobile App.

 

Η ACS έχει λανσάρει πρόσφατα τη νέα σύγχρονη εφαρμογή για κινητά Android και iOS «ACS Mobile App», η οποία εξυπηρετεί γρήγορα τις τρεις βασικές ανάγκες του πελάτη ACS:

1. Την αναζήτηση της αποστολής του (μέσω του συστήματος εντοπισμού και παρακολούθησης track-and-trace της ACS), είτε πληκτρολογώντας τον αριθμό της αποστολής, είτε σκανάροντας το barcode του voucher / απόδειξης,

2. Την αναζήτηση του πλησιέστερου σημείου εξυπηρέτησης (είτε είναι κατάστημα ACS, είτε Smart Point σε πρατήριο Shell, είτε Kiosk Xpress σε συνεργαζόμενα περίπτερα, είτε σε Xpress Point εντός άλλου καταστήματος), με βάση το γεωγραφικό στίγμα της συσκευής του εκείνη τη στιγμή,

3. Τον αυτόματο υπολογισμό κόστους και χρόνου παράδοσης μιας αποστολής που ενδιαφέρεται να κάνει (εντός Ελλάδας).

 

Η κ. Έλια Χάραρη, διευθύντρια marketing της ACS, παραλαμβάνει το βραβείο για τη νέα εφαρμογή ACS Mobile App.

Παράλληλα, με το νέο ACS Mobile App, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα για τις αποστολές του μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων (notifications) που έρχονται αυτόματα στην εφαρμογή, και οι οποίες τον κρατάνε ενήμερο για κάθε στάδιο της παραγγελίας του / αποστολής του. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει την online υπηρεσία ανακατεύθυνσης ACS ReDirect, μέσα από τα παραπάνω notifications που έρχονται για κάθε αποστολή, έτσι ώστε να επιλέξει από το κινητό του νέα ημέρα παράδοσης της αποστολής ή νέο σημείο ACS (είτε το πλησιέστερο κατάστημα ή είτε το κοντινότερο Smart Point) από όπου θα μπορεί να την παραλάβει.

Το όφελος της νέας εφαρμογής είναι φυσικά η διευκόλυνση του πελάτη και η ταχύτερη εξυπηρέτηση, με την πιο άμεση πληροφόρηση στο κινητό του και τις διάφορες επιλογές που του δίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει online πλατφόρμες (website, Viber κλπ), καθώς όλες οι online υπηρεσίες της ACS γίνονται πλέον πολύ γρήγορα μέσα από μια κινητή συσκευή, η οποία αξιοποιεί το γεωγραφικό της στίγμα.

 

Σημειώνεται ότι το «ACS Mobile App» αποτελεί την πρώτη και μοναδική Ελληνική mobile εφαρμογή που δίνει όλες τις παραπάνω δυνατότητες στους χρήστες, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τον κλάδο των ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.

Όπως προαναφέραμε, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS.

Σχετικά άρθρα

Xρυσός συνεργάτης της SAP η Teka Systems

Kitriniaris

“Μαζί” στο ψηφιακό μετασχηματισμό των MME η Logicom Solutions

Giorgos Athanassiadis

AV-TEST: 100% προστασία από το ransomware προσφέρουν οι λύσεις της Kaspersky

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα