18.7 C
Athens
03/05/2024
Biztech

Ήρθε το «ένα και μοναδικό» Motorola One

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια smartphones της Motorola είναι το Motorola One. Πρόκειται για ένα προηγμένο smartphone με καμπύλο γυάλινο πλαίσιο, οθόνη 5,9″ και λόγο πλευρών 19:9. Διαθέτει 13MP dual κάμερα και 8MP selfie κάμερα. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Motorola One διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 2.0 GHz, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος επεκτείνεται μέχρι τα 256GB με εξωτερική κάρτα μνήμης.

Η μπαταρία του Motorola One θα κρατήσει όλη μέρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ ο ταχυφορτιστής TurboPower σε 20 μόνο λεπτά θα του δώσει έως και 6 ώρες ισχύος.

 

Το κινητό έρχεται με Android 8.1 Oreo και είναι αναβαθμίσιμο σε Android 9 Pie και Android 10 Q. Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι όλα τα smartphones που ανήκουν στο πρόγραμμα Android One, λαμβάνουν πιο γρήγορα τις νέες αναβαθμίσεις της Google, ενώ διαθέτουν την λεγόμενη «καθαρή» έκδοση του λειτουργικού συστήματος χωρίς προσθήκες.

Το Motorola One προσφέρει τρία χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας μέσω της φωτογραφικής μηχανής χάρη στο Google Lens με τεχνολογία AI. Επίσης, υποστηρίζει τον Google Assistant για προηγμένο έλεγχο της συσκευής με τη φωνή.

 

Το Motorola One θα είναι διαθέσιμο με τιμή €299 στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα καταστήματα Public την εβδομάδα 26/11-30/11.

Σχετικά άρθρα

Η Hewlett Packard Enterprise στην κορυφή του edge computing χάρη στη λύση HPE SimpliVity

Giorgos Athanassiadis

Επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη προωθεί η Ε.Ε.

Η Epson σας επιστρέφει χρήματα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα