13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Megasoft στην έκθεση Meat & Grill Days

Κοντά στους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το κρέας και τα προϊόντα του όπως κρεοπωλεία, super market, meat markets, παντοπωλεία, delicatessen, εστιατόρια, ψητοπωλεία κ.ά. βρέθηκε η Megasoft στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση Meat & grill days 2018 που πραγματοποιήθηκε 10 έως 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo.

 

Το έντονο ενδιαφέρον των κρεοπωλών και των ιδιοκτητών καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουν τμήμα κρεοπωλείου συγκέντρωσε η λύση της Megasoft Prisma Win για τις λιανικές πωλήσεις του καταστήματος, την οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δουν σε αναλυτική παρουσίαση στο stand της εταιρίας.

H POS εφαρμογή Prisma Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση  αφού καλύπτει τον νόμο  4492/2017 για την υποχρεωτική αναγραφή στις αποδείξεις του είδους του κρέατος, της χώρας καταγωγής ή εκτροφής, του βάρους των πωλούμενων ποσοτήτων, της αξίας και της τιμή μονάδας. Παράλληλα, υποστηρίζει την υποχρέωση έκδοσης μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς «Ζ». Επίσης, συνδέεται με τα ζυγιστικά συστήματα του καταστήματος και διαθέτει έτοιμη βάση με χιλιάδες είδη κρεοπωλείου και delicatessen.

 

Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές Prisma Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σχετικά άρθρα

Νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Giorgos Athanassiadis

Διαδικτυακή αναβάθμιση για την iStorm

Kitriniaris

Η Xerox διατηρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα