15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Έργο της Data Communication με Microsoft Dynamics NAV στην ούγια

Η Maritech Group, εταιρία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο της ναυπηγικής βιομηχανίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1977, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP.

 

Το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra επιτρέπει στη Maritech Group την αδιάλειπτη παρακολούθηση των αποθεμάτων των ανταλλακτικών της, ώστε να προβαίνει εγκαίρως στις απαραίτητες παραγγελίες. Εξασφαλίζοντας τη συνεχή επάρκεια της αποθήκης της, η εταιρεία διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τα αιτήματα των πελατών της για παραγγελίες ανταλλακτικών και επισκευές, βελτιστοποιώντας έτσι και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Τα παραπάνω συντελούν στη διασφάλιση της ολοκληρωμένης οικονομικής διαχείρισης της επιχείρησης, από πάγια και χρηματοοικονομική διαχείριση μέχρι cash flow forecast και υπόλοιπα πελατών και προμηθευτών.

 

Επιπλέον, αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Microsoft Dynamics NAV για δημιουργία «προσωποποιημένων» οθονών, ο χρήστης έχει άμεση και συνεχή ροή πληροφόρησης, αναφορικά με τις παραγγελίες αγορών και πωλήσεων, στην αρχική του οθόνη. Με την αξιοποίηση επίσης του συστήματος Business Analysis της Data Communication, η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένη επιχειρηματική ενημέρωση, μετατρέποντας τα δεδομένα σε αναφορές που αξιοποιούν στο μέγιστο το σύνολο των δεδομένων.

Σχετικά άρθρα

Οι smart city λύσεις της Meazon στην Πορτογαλία

Αλλαγή σελίδας στον GRECA

Kitriniaris

Pedal to the metal…

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα