Διακρισεις για τους εκτυπωτες της Samsung

Επιβράβευση για τις επιδόσεις των εκτυπωτών και τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία της εταιρείας, απέσπασε η Samsung κατά τη διάρκεια των Βραβείων “Buyers Laboratory (BLI) 2014 Summer Pick Awards”.

Στην κατηγορία του hardware, πέντε Samsung εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs) έλαβαν βραβεία. Η σειρά Xpress C1810/1860, η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έλαβε διάκριση στην κατηγορία έγχρωμων προσωπικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων. Παράλληλα, τα μοντέλα της σειράς Xpress M2835/2885 βραβεύθηκαν στην κατηγορία προσωπικών μονόχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων αντίστοιχα, αναδεικνύοντας την ευκολία που παρέχει η mobile printing τεχνολογία της Samsung.

Επιπλέον, το MultiXpress CLX-8650, το επαγγελματικό έγχρωμο laser πολυμηχάνημα, διακρίθηκε στην κατηγορία Α4 color MFP Large Workgroups, χάρη στην αξιοπιστία του, τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του και την υψηλή του απόδοση.

Τέλος, η σειρά MultiXpress CLX-8650, A4 έγχρωμο laser πολυμηχάνημα, έλαβε βραβείο για την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη. 
 

Related Posts