22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Intracom Telecom εξοπλίζει την Πυροσβεστική

Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης – παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των κινητών επιχειρησιακών κέντρων «Όλυμπος» του Πυροσβεστικού Σώματος, χορηγία του ομίλου Intracom Telecom.

 

Η δωρεά έγινε προς το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και αφορά τεχνολογικό εξοπλισμό και προϊόντα νέας τεχνολογίας, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί το συντονιστικό έργο, κατά τη διάρκεια των πυροσβεστικών επιχειρήσεων.

Στην τελετή ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, εκπροσωπώντας το Πυροσβεστικό Σώμα, ευχαρίστησε τον όμιλο Intracom Telecom για την προσφορά του, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογική αναβάθμιση των κινητών επιχειρησιακών κέντρων του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Από πλευράς του ομίλου Intracom Telecom, ο κ. Νικόλαος Βελέντζας, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του επιχειρησιακού τομέα υπηρεσιών, ανέφερε ότι η εταιρεία θα βρίσκεται αρωγός στο σημαντικό έργο που εκτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα με σκοπό, η προσφορά αυτή να έχει τελικό αποδέκτη, μέσω του Πυροσβεστικού Σώματος, το κοινωνικό σύνολο.

Σχετικά άρθρα

Η Microsoft μειώνει την τιμή του Surface Pro κατά $100

Kitriniaris

Oracle Cloudworld: όλες οι εφαρμογές διαθέσιμες στο cloud

dmallas

Velti: Πωλεί δραστηριότητες της σε θυγατρική της Blackstone

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα