17.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Στη SingularLogic η υποστήριξη της Fraport Greece

Μετά από σχετικό διαγωνισμό, η SingularLogic επελέγη για το έργο υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport Greece.

 

Η Fraport Greece, έχει αναλάβει τη διαχείριση, τη λειτουργία, την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και τη συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα για τα επόμενα 40 χρόνια. Οι νέες εγκαταστάσεις και οι αναβαθμίσεις των πληροφοριακών συστημάτων των αεροδρομίων, αποτελούν μέρος των αναπτυξιακών σχεδίων της εταιρείας, για βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν, με στόχο να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους σύμφωνα με τα διεθνή αεροπορικά πρότυπα.

 

Η σύμβαση του έργου 1st Level Support Services είναι πενταετής και κατά τη διάρκειά της η SingularLogic θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης  σε επίπεδο 24x7x365, on-site και on-call τεχνικό προσωπικό ανάλογα, τόσο με τους χρόνους λειτουργίας του εκάστοτε αεροδρομίου όσο και με τους συνολικούς όγκους πτήσεων και επιβατών. Για το σκοπό αυτό, η SingularLogic δημιούργησε μια εξειδικευμένη ομάδα στελεχών με ιδιαίτερη εμπειρία στα  IT Airport  Operation Services, προκειμένου να ανταποκριθεί  στο απαιτητικό περιβάλλον των αεροδρομίων, σχετικά με την κρισιμότητα της αδιάλειπτης λειτουργίας, την απόλυτη φερεγγυότητα  στους  χρόνους πτήσης των αεροπορικών εταιρειών καθώς και στη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των  επιβατικών διαδικασιών  τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σχετικά άρθρα

Τα ερωτήματα και οι αλλαγές που φέρνει η συνεργασία Vodafone–Wind

Kitriniaris

Τα σχέδια της Inform Λύκος για το 2013

dmallas

Viewsonic: Η οθονο-κεντρική προσέγγιση…

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα