25.3 C
Athens
08/05/2024
Biztech

Πρώτη η Canon/Intersys στην αγορά MFP

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource, για μια ακόμη φορά, η Canon βρέθηκε στην πρώτη θέση, στο σύνολο των πολυλειτουργικών μηχανημάτων (MFP) στην Ελληνική αγορά για το 1ο εξάμηνο του 2016 με μερίδιο αγοράς 22,9%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 7,4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

 

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η συνολική αγορά πολυλειτουργικών μηχανημάτων παρουσιάζει μείωση 12%, η Intersys/Canon αύξησε συνολικά το μερίδιό της σε 22,9% και κατάκτησε την πρώτη θέση στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων Α4, με μερίδιο 45,3%, ενώ στο σύνολο της συγκεκριμένης αγοράς, η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση με μερίδιο αγοράς 27,3 σημειώνοντας αύξηση 9,6 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

Αλλά και στην αγορά των έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 4,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

 

Στην αγορά των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους γραφικών τεχνών (GA Water based) η Intersys πέτυχε εξαιρετική αύξηση κατά 23,4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

Σχετικά άρθρα

OTE Academy: Σεμινάριο πιστοποίησης επιχειρησιακής συνέχειας

Kitriniaris

Η IBM μπαίνει δυνατά στο “Internet of Things”

Kitriniaris

Τεράστια συμφωνία για την Ericsson στην Κίνα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα