15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου εξοπλίζεται με τεχνολογίες Microsoft

Το έργο της αναβάθμισης της πληροφοριακής υποδομής του Δήμου Αγ. Δημητρίου το οποίο ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε, ανέλαβε η Office Line.

Έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία, ο Δήμος επέλεξε την Office Line για την προμήθεια λειτουργικών συστημάτων Microsoft Windows για servers, καθώς και Office Application με ανάλογο εξοπλισμό πληροφορικής.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αναβαθμίζει συνολικά την πληροφοριακή του υποδομή επ’ ωφελεία των διοικητικών και κοινωνικών υπηρεσιών του, προσβλέποντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες του.

 

Σημειώνουμε ότι η Office Line έχει μακρόχρονη εμπειρία σε εγκαταστάσεις που βασίζονται σε τεχνολογίες Microsoft, διαθέτει μια ευρεία γκάμα 900 πελατών, από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες της και φέρει 3 Gold και 4 Silver πιστοποιήσεις ως Certified Microsoft Partner. Ανάλογες πιστοποιήσεις διαθέτει και από άλλες κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας, όπως HP, Dell, IBM, Cisco, Citrix, Veeam  κ.α.

Σχετικά άρθρα

Η Agon by AOC συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την G2 Esports

Λύρας Πάρης

Κινητικότητα και ενδιαφέρον στην Intracom Telecom

Kitriniaris

COVID-19: Κόντρα στο ρεύμα οι εταιρείες τεχνολογίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα