13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Οι νέοι Dell Precision Workstations είναι ελαφρύτεροι από ποτέ

Ο συνδυασμός του σχεδιασμού και απόδοσης είναι ο λόγος για τον οποίο τα Dell Precision βρίσκονται στην πρώτη θέση στα workstations παγκοσμίως. Ειδικά στο χώρο του κινηματογράφου, οι Precisions διαπρέπουν, αφού οι πέντε από τις επτά ταινίες που έλαβαν Όσκαρ στον τομέα των ειδικών εφέ, χρησιμοποίησαν Precision Workstations, συμπεριλαμβανομένης της φετινής νικητήριας ταινίας Bladerunner 2049.

Η Dell ανασχεδιάζει τη νέα σειρά των Precision Workstations ώστε να είναι λεπτότεροι, ελαφρύτεροι και μικρότεροι και «VR ready» συνδυάζοντας μέγιστη απόδοση με μέγιστη φορητότητα.

Τα νέα μοντέλα

Τα workstations Dell Precision 7730 και 7530 παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με τους τελευταίους 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και Xeon, επαγγελματικά γραφικά AMD Radeon WX και NVIDIA Quadro, κορυφαία μνήμη SuperSpeed 3200MHz χωρητικότητας έως 128GB. Το Dell Precision 7530 είναι το πρώτο workstation «VR ready» με οθόνη 15 ιντσών στην αγορά.

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογία για να χειρίζονται πολύπλοκα, δημιουργικά workloads. Το Precision 7530 προσφέρει κορυφαία απόδοση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης SSI PCIe που είναι διαθέσιμη για workstation 15 ιντσών έως 6TB, ενώ το 7730 ανοίγει το δρόμο για νέες περιπτώσεις εφαρμογών, όπως ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, καθώς και συστήματα εξαγωγής συμπερασμάτων.

Workstation 2-σε-1

Το μικρότερο φορητό workstation 2-σε-1 στις 15 ίντσες, Dell Precision 5530 2-σε-1, προσφέρει στους επαγγελματίες την απόδοση που χρειάζονται για την εμπλουτισμένη δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου σε ένα όμορφο και απίστευτα λεπτά σχεδιασμένο περίβλημα. Μια ευέλικτη άρθρωση 360 μοιρών επιτρέπει πολλούς τρόπους αλληλεπίδρασης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αφή και ψηφιακή πένα. Η οθόνη InfinityEdge 4K Ultra HD νέας γενιάς, διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η δουλειά τους παρουσιάζεται πειστικά και με απίστευτη λεπτομέρεια. Το Dell Premium Pen παρέχει ακριβή ευαισθησία πίεσης (4.096 σημεία), λειτουργικότητα κλίσης και χαμηλή καθυστέρηση για μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκίτσο σε χαρτί. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός του πληκτρολογίου MagLev μειώνει το πάχος του και η εξαιρετικά λεπτή θερμική μόνωση GORE διατηρεί το σύστημα δροσερό ενώ παράγει απόδοση επιπέδου workstation.

Mobile workstation

Ο μικρότερος φορητός workstation 15 ιντσών της Dell, Dell Precision 5530, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία απεικόνισης με οθόνες InfinityEdge 4K Ultra HD επόμενης γενιάς που προσφέρουν καλύτερες αναλογίες αντίθεσης, υποστήριξη αφής και ποιότητα εικόνας με νέες επιλογές απεικόνισης IGZO 4. Πιο ισχυρός από ποτέ, ο λεπτός και ελαφρύς φορητός workstation, ζυγίζει μόλις 1,77 κιλά και προσφέρει επαγγελματικά γραφικά επόμενης γενιάς μέχρι και NVIDIA Quadro P2000. Με βελτιωμένες ταχύτητες μνήμης 2666MHz μέχρι 32GB, οι χρήστες μπορούν να επιταχύνουν εύκολα τις πιο πολύπλοκες εργασίες τους. Με αποθήκευση SSD έως και 4TB, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση, να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν μεγάλα αρχεία 3D, βίντεο και πολυμέσων γρήγορα και εύκολα, κάτι που σπάνια γίνεται σε φορητούς σταθμούς εργασίας με τόσο λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο.

Ο πλήρως προσαρμόσιμος φορητός workstation 15 ιντσών Dell Precision 3530 παρέχει την ισχύ ενός σταθμού εργασίας σε τιμή συγκρίσιμη με έναν συνηθισμένο υπολογιστή, με επεξεργαστές 8ης γενιάς Gen Intel Core και επεξεργαστές επόμενης γενιάς Xeon, μνήμη μέχρι 2666MHz και επαγγελματικά γραφικά NVIDIA Quadro P600.

Τέλος, με τη μπαταρία 92WHr και μεγάλη ποικιλία θυρών, όπως HDMI 2.0, Thunderbolt και VGA, οι χρήστες θα παραμείνουν εν κινήσει και παραγωγικοί.

Σχετικά άρθρα

Τηλεδιάσκεψη με υπογραφή LG και Cisco

Giorgos Athanassiadis

Η Porsche Design και η AGON by AOC παρουσιάζουν τη νέα οθόνη gaming PD27S

Εξαγορά από την IBM με φόντο την ασφάλεια μέσω cloud

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα