17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέο gaming monitor από την LG που τα έχει όλα

Η LG Electronics ανακοίνωσε το νέο gaming monitor LG 32GK850G το οποίο διαθέτει οθόνη 32 ιντσών και πάνελ ανάλυσης QHD 2.560 x 1.440.

Το νέο monitor υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, που εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Επίσης, με τον σφαιρικό φωτισμό (Sphere Lighting) του νέου μοντέλου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εντυπωσιακά εφέ με διαφορετικά χρώματα και λειτουργίες φωτισμού. Χάρη στον γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144Hz (165Hz overclock) τα παιχνίδια είναι αισθητά πιο ομαλά σε σύγκριση με το παιχνίδι σε οθόνες με ρυθμούς ανανέωσης 60Hz ή 75Hz.

 

Επιπλέον, με το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί η λειτουργία Crosshair, η οποία τοποθετεί το σημείο «βολής» στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια. Τέλος, για μοναδική high-end gaming εμπειρία, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές.

Σχετικά άρθρα

Apple προς Samsung: Με $2 δις και πάλι…φίλοι

Kitriniaris

Νέος CEO στο BPO της Xerox

Channel-Manager

Citrix Workspace – Ο έξυπνος, ευέλικτος τρόπος εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα