16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Οι νέες οθόνες της Philips έχουν πολυχρωμία και… καμπύλες

Στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2017, η Philips παρουσιάζει τη νέα γκάμα οθονών που συμπεριλαμβάνει μια εκτεταμένη συλλογή κυρτών μοντέλων, την τεχνολογία High Dynamic Range (HDR) για καλύτερη αντίθεση και χρώμα, αναλύσεις 8Κ, καθώς και εντυπωσιακές λύσεις για επαγγελματίες.

 

Η νέα γκάμα για το 2017-2018 περιλαμβάνει μοντέλα από 27 έως 49 ίντσες για κάθε χρήση και πεδίο εφαρμογής όταν το ζητούμενο είναι η απόλυτη ποιότητα στην εικόνα.

Επιπλέον, η ολοκληρωμένη σειρά κυρτών οθονών Philips διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες χρωμάτων, όπως είναι η τεχνολογία HDR, η οποία προσφέρει εκτεταμένο βάθος χρώματος και λαμπρότητα. Στην έκθεση παρουσιάζονται ακόμα, οι τεχνολογίες Ultra Wide-Color και Quantum Dot που έχουν ενδιαφέρον τόσο για την οικιακή όσο και για την επαγγελματική χρήση, π.χ. για σχεδιαστές και φωτογράφους.

 

 

8K και multi-screen

 

Καθώς η ανάλυση 4K επικρατεί πλέον ως τάση, η Philips στρέφεται στα 8Κ προσφέροντας διπλάσια οριζόντια και κατακόρυφη ανάλυση και τέσσερις φορές περισσότερα pixels συνολικά. Οι επισκέπτες της IFA θα βιώσουν από πρώτο χέρι την ποιότητα εικόνας που προσφέρει η ανάλυση 8K.

Ο σχεδιασμός 4 πλευρών χωρίς πλαίσιο φέρνει μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση για την επερχόμενη επαγγελματική σειρά οθονών Philips, για το ιδανικό στήσιμο πολλαπλών οθονών στο γραφείο χωρίς εμπόδια.

Επιπλέον, οι περισσότερες νέες επαγγελματικές οθόνες Philips είναι εξοπλισμένες με USB-C και παρέχουν πλήρη λειτουργία σύνδεσης και πλούσια συνδεσιμότητα, για να ταιριάζουν με το νέο πρότυπο φορητού υπολογιστή και τις ανάγκες ενός ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας.

 

Τα σημαντικότερα προϊόντα που παρουσιάζονται

 

436M6VBPAB – μέρος της σειράς Philips Momentum που θα παρουσιαστεί στη ζώνη ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μια οθόνη 4K HDR που ενσωματώνει τη λειτουργία Ambiglow. Η οθόνη επιτρέπει τη σύνδεση USB-C και την ταυτόχρονη φόρτιση του φορητού υπολογιστή.

 

328P8K – μια οθόνη ανάλυσης 8Κ με σχεδιασμό χωρίς πλαίσια και διάσταση 32 ιντσών. Ενσωματώνει τη βάση Smart Ergo προκειμένου να διευκολύνει την προσαρμογή σε οποιαδήποτε θέση, ενώ με τη λειτουργία σύνδεσης USB docking επιτρέπει την εύκολη διαχείριση όλων των περιφερειακών συσκευών.

 

 

492P8 – UltraWide οθόνη 49 ιντσών με εντυπωσιακό κυρτό σχεδιασμό. Η οθόνη έχει λόγο πλευρών 32:9, ανάλυση 3840 x 1080 pixels και ουσιαστικά μπορεί να αντικαταστήσει, εξ ολοκλήρου, δύο οθόνες 27 ιντσών. Επιπλέον, διαθέτει σύνδεση USB-C για να συνδέσετε όλες τις περιφερειακές σας συσκευές και να τη χρησιμοποιήσετε ως σταθμό σύνδεσης για την αναπαραγωγή βίντεο και ήχου μέσω ενός μόνο καλωδίου, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το φορητό υπολογιστή.

 

Σχετικά άρθρα

Λύση προστασίας SaaS από την Kaspersky

Globo: αλλαγές λόγω ξένων επενδυτών

dmallas

“Cisco Gold Partner” σε Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα η Cosmos Business Systems

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα