13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα θυγατρική στη Ν. Αφρική η Intrasoft International

H Intrasoft International, ανακοίνωσε την ίδρυση νέας θυγατρικής στο Cape Town της Νότιας Αφρικής. Πρόκειται για το νεότερο μέλος στη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια οικογένεια της εταιρείας.

 

Η συγκεκριμένη κίνηση υπογραμμίζει τη δυνατότητα της Intrasoft να εντοπίζει και να αξιοποιεί υψηλής προστιθέμενης αξίας ανθρώπινο δυναμικό σε όλο τον κόσμο. Η 15-μελής ομάδα της Intrasoft στο Cape Town εστιάζει ήδη σε έργα δημοσίου τομέα που αφορούν φορολογία, διαχείριση εσόδων και e-customs – κλάδοι που συνολικά αποτελούν πλέον αναγνωρισμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας στο δημόσιο τομέα σε παγκόσμια κλίμακα. Η πολυετής εμπειρία της τοπικής ομάδας δημιουργεί επιπλέον τη δυναμική για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, η απόφαση για την ίδρυση της Intrasoft International South Africa ως εξειδικευμένο Competence Center στον τομέα της φορολογίας και των e-customs ήρθε έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, τόσο της προοπτικής της εγχώριας και των περιφερειακών αγορών, όσο και της ποιότητας του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού.

Η Intrasoft International διαθέτει ήδη άλλη μια θυγατρική στην Κένυα, κάτι που υποδηλώνει πως η εταιρεία σκοπεύει να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της αγοράς του δημοσίου τομέα στην Αφρική.

Σχετικά άρθρα

Atom Silvermont: Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει!

Kitriniaris

Νέα αναχρηματοδότηση δανείων ζητά η Forthnet

dmallas

Large Format: Στο printing, το μέγεθος μετράει!

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα