16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Διάκριση της LG στα «Hotel Tech Awards»

Η LG Business Solutions συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο 4ο συνέδριο «Hotel Tech Conference 2020», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο Divani Caravel με θέμα «Check in at the Digital Era Hotel».

Στα «Hotel Tech Awards 2020» που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου η LG διακρίθηκε με το βραβείο «Total Energy Solutions». Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα, ξενοδοχεία και πρόσωπα της αγοράς.

 

Ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, key accounts air condition and energy solutions supervisor της LG, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG στην ομιλία του με θέμα «Electricity Cost Saving Through Energy Efficient Heat Pumps». Καθώς η ενεργειακή απόδοση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, η LG απαντά στην πρόκληση αυτή με μία σειρά προηγμένων λύσεων που συνδυάζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση κόστους. Κατά την ομιλία του ο κ. Βάιος Μπλάτζιος παρουσίασε case studies από τον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς και το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις: φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις ψύξης – θέρμανσης όπως το LG MULTI V 5, εσωτερικές μονάδες κλιματισμού και μονάδες εξαερισμού ERV, συστήματα κεντρικής διαχείρισης μονάδων κλιματισμού (AC control systems), καθώς και συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης όπως οι μονάδες Hydrokit με αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοση.

 

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη. Το βραβείο μας ‘Total Energy Solutions’ για τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές ενεργειακές λύσεις αποδεικνύει τις προσπάθειές μας να συμβάλλουμε με τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προϊοντικές λύσεις και υπηρεσίες μας στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πλήθος συνεργασιών με εγχώριες τουριστικές μονάδες έχουμε αποδείξει πως κατανοούμε τις ανάγκες τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα».

 

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Νέα γενιά οθονών της σειράς ThinkVision T

Kitriniaris

Η τεχνολογία Xerox ConnectKey στη ΔΕΘ

Canon: Νέα προσέγγιση στην επαγγελματική εκτύπωση

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα