16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Θετικά τα οικονομικά αποτελέσματα στην Pylones Hellas

Με θετικό πρόσημο έκλεισε και το 2017 η Pylones Ηellas. Η εταιρεία κατάφερε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων.

 

Ο κύκλος εργασιών για το 2017 διαμορφώθηκε στα 6,88 εκατ. ευρώ έναντι 6,07 εκατ. ευρώ το 2016 και 4,85 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ τα κέρδη προ φόρων τριπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2016.

 

«Η συνεχιζόμενη αυτή αύξηση – συνολικά πάνω από 40% μέσα στα τελευταία 3 χρόνια – αποδεικνύει ότι η Pylones Hellas παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα στους οποίους απευθύνεται, και ότι η εστίαση πάνω σε προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας ΙΤ υποδομών κορυφαίων παγκόσμιων κατασκευαστών ήταν απόλυτα επιτυχημένη» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της Pylones Hellas.

Επιπλέον, η συνεχιζόμενη αύξηση του τζίρου συνδυάστηκε με δύο επιπλέον θετικά στοιχεία: τη διεύρυνση του πελατολογίου στο εξωτερικό και την πλήρη ενσωμάτωση νέων λύσεων ασφάλειας από τη Forcepoint και την IBM στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της εταιρείας.

 

20 χρόνια στην Ελληνική αγορά

Με την ολοκλήρωση του 2017 η εταιρεία συμπλήρωσε 20 χρόνια στην Ελληνική αγορά. Η επέτειος αυτή βρίσκει την Pylones Hellas σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νέα Ιωνία. Στο πελατολόγιό της, περιλαμβάνονται οι τέσσερις μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές αντιπροσωπείες της Pylones Hellas.

Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, χρησιμοποιούν συνολικά περισσότερα από 6.500 wireless access points της HPE-Αruba, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, καθώς και ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών αξιοποιούν εγκατεστημένες λύσεις από την Pylones με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κλπ.

 

Στρατηγικοί συνεργάτες και πυλώνες στην πορεία της εταιρείας, θα συνεχίσουν να είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft με τις πολυάριθμες λύσεις τους σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

 

Σχετικά άρθρα

Στην Ελλάδα το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της ESET

Kitriniaris

Ανοίγει πανιά στον κλάδο της ναυτιλίας η Globo

Kitriniaris

Digital Signage: Περνώντας στην εποχή της κερδοφορίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα