13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Epson στην Labelexpo 2017

Στο πλαίσιο της έκθεσης Labelexpo που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες (25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017) η Epson θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτικών συσκευών, όπως πρέσες για ψηφιακή εκτύπωση ετικετών, αλλά και προϊόντα από τις σειρές ColorWorks και SureColor SC-S.

 

Στη σειρά με τις πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, η Epson θα επιδείξει την τεχνολογία UV και τα ευέλικτα μοντέλα υδατικής εκτύπωσης SurePress, χρησιμοποιώντας το Esko RIP. Επίσης, οι ειδικοί της εταιρείας θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για να συ συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους.

 

Η Epson προσφέρει πολλές λύσεις για τον συγκεκριμένο κλάδο, οι οποίες περιλαμβάνουν από συσκευές χειρός για τη δημιουργία ετικετών και επιτραπέζιους εκτυπωτές για εσωτερική παραγωγή, κατ’ απαίτηση, μέχρι ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, για πιο απαιτητικές εφαρμογές. Επίσης, η εταιρεία αναπτύσσει δικές της κεφαλές εκτύπωσης και μελάνια, καθώς επίσης και εξαρτήματα, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει λύσεις για κάθε εφαρμογή.

 

Σχετικά άρθρα

Η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα πλατφόρμα «εμπειρίας εργαζομένων» Microsoft Viva

Giorgos Athanassiadis

DigitalArrow: επιχειρηματική λύση QlikView για την Πήγασος

Kitriniaris

Στις 10 Σεπτεμβρίου έρχονται τα νέα iPhones;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα