16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Η Digimark και τα HP Elite σας βάζουν στην ελίτ του hospitality!

Κάθε σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους οφείλει να ακολουθεί τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Ωστόσο, ο δρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί, αρκεί να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη. Η Digimark με την 30-χρονη παρουσία της στο χώρο διαθέτει την τεχνογνωσία για να σας συμβουλέψει και να προτείνει λύσεις που θα βελτιώσουν αφενός τις εσωτερικές σας διεργασίες, ενώ αφετέρου θα βελτιώσουν την εικόνα σας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες σας, αυξάνοντας κατακόρυφα το customer experience.

Η σειρά Elite της HP αποτελείται από business προϊόντα που διακρίνονται από ιδιαίτερη ευκολία χρήσης, ενώ αξιοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία για αποτελέσουν το δικό σας όχημα αναβάθμισης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο των υπηρεσιών hospitality. Κατασκευάζονται από premium υλικά, είναι δοκιμασμένα να αντέχουν στις πιο δύσκολες συνθήκες και διαθέτουν πανέμορφη σχεδίαση κάτι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των πελατών σας.

 

HP ElitePOS – ένα σύστημα ταμειακής όπως δεν το έχετε ξαναδεί

 

Το νέο ElitePOS ξεφεύγει από τα καθιερωμένα των συστημάτων ταμειακής. Με ισχυρό hardware, ασφάλεια, ανθεκτικότητα και ευελιξία ενσωματωμένα στον πανέμορφο σχεδιασμό του, το σύστημα HP ElitePOS σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο λιανικό εμπόριο.

Η τοποθέτησή του στους χώρους πώλησης του ξενοδοχείου σας (ρεσεψιόν, εστιατόριο, κατάστημα κ.λπ), θα τον μεταμορφώσει, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα που βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τις κρίσιμες επιχειρηματικές σας λειτουργίες.

Σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον λιανικής πώλησης ή φιλοξενίας, το HP ElitePOS διαθέτει ένα ευπροσάρμοστο οικοσύστημα αξεσουάρ για να επιλέξετε την ιδανική λύση για τη δική σας επιχείρησή σας – είτε πρόκειται για checkout, είτε για διαδραστικό signage είτε για υπηρεσία self-service.

 

Η κεντρική μονάδα αποτελείται από μια εντυπωσιακή οθόνη αφής Full HD 14 ιντσών, στην οποία μπορεί να προσθέσετε δυνατότητα περιστροφής για να επιτρέψετε στους πελάτες σας να αλληλεπιδράσουν μαζί της, όπως επίσης και εκτυπωτή αποδείξεων, barcode scanner και αναγνώστη μαγνητικών καρτών.

 

 

 

HP EliteOne 1000 All-in-one PC – μεταμορφώστε τη ρεσεψιόν σας

 

Πλέον η συνεργασία γίνεται απλή υπόθεση με το πανίσχυρο HP EliteOne 1000 All-in-one.  Επικοινωνήστε με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας, φιλοξενήστε επιτυχημένα virtual meetings με τον απλούστερο τρόπο, απαντήστε σε τηλέφωνα και μηνύματα κειμένου και διαχειριστείτε την επιχείρησή σας όπως ποτέ πριν, γλιτώνοντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα των στελεχών σας.

 

Το HP EliteOne 1000 είναι το πρώτο All-in-one σύστημα που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επικοινωνία. Διατίθεται με προαιρετική web κάμερα διπλής όψης, κορυφαίο ήχο από την Bang & Olufsen, ενώ στη βάση της οθόνης υπάρχουν ειδικά φωτιζόμενα πλήκτρα αφής για διαχείριση τηλεφωνικών και βιντεο-κλήσεων.

Το σύστημα διατίθεται με διάφορες οθόνες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, 23,8’’, 28’’ και 34 ιντσών κυρτή. Επιπλέον, υπάρχει και δυνατότητα αφής, ενώ μπορείτε να επεκτείνετε το σύστημα προσθέτοντας πανεύκολα δεύτερη οθόνη.

 

Σχετικά άρθρα

e-commerce: μια ακόμη πρόκληση για το ελληνικό εμπόριο

Giorgos Athanassiadis

EDP Award: Σημαντική διάκριση για το Kyocera TASKalfa Pro 15000c

Giorgos Athanassiadis

Εξατομικευμένες, συναρπαστικές εμπειρίες από τη Lenovo στη CES 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα