13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Εξατομικευμένες, συναρπαστικές εμπειρίες από τη Lenovo στη CES 2021

Στο πλαίσιο της εικονικής για πρώτη φορά στην ιστορία της CES 2021 που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, η Lenovo παρουσιάζει μια σειρά από νέες εμπειρίες υπό τη μορφή των νέων κομψών καταναλωτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η Lenovo παρουσιάζει το καινοτόμο all-in-one desktop PC Yoga AIO 7 με περιστρεφόμενη οθόνη, που καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο γραφείο, δύο λεπτές και κομψές IPS οθόνες για καταναλωτές, τις Lenovo L24i-30 και Lenovo L27e-30.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοινώνει μια σειρά από μοναδικά προϊόντα, αποτέλεσμα της κοινοπραξίας με την NEC Corporation, που ξεκίνησε το 2011 και συγκεκριμένα τον αναβαθμισμένο φορητό υπολογιστή Lavie Pro Mobile και το Lavie Mini το πρωτότυπο convertible υπολογιστή που προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και συνδεσιμότητα για παιχνίδια, σε μέγεθος τσέπης.

Κάθε μία από αυτές τις νέες συσκευές έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζωή των καταναλωτών, προκειμένου να μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι και παραγωγικοί όλη την ημέρα. Επιπλέον, χάρη στις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού στο Lenovo Vantage η εμπειρία γίνεται ακόμα περισσότερο εξατομικευμένη.  

Η ανατρεπτική ευελιξία του Lenovo Yoga AIO 71

Όσοι θέλουν εντυπωσιακή ισχύ και premium στυλ από έναν all-in-one επιτραπέζιο υπολογιστή, δε χρειάζεται να ψάξουν περισσότερο: το νέο Lenovo Yoga AIO 7 desktop με Windows 10 είναι εδώ.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η περιστροφική άρθρωση της Lenovo επιτρέπει την περιστροφή της, σχεδόν χωρίς πλαίσια, οθόνης από οριζόντια σε κάθετη θέση, με μία μόνο κίνηση. Εναλλακτικά, η γωνία θέασης προσαρμόζεται από εντελώς επίπεδη έως και 20 μοίρες, για περισσότερη άνεση. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο hardware ασύρματης μετάδοσης του Yoga AIO 7, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει την από απόσταση με το tablet ή το smartphone. Ακόμα, με μια ενημέρωση που θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον, θα επιτρέπει την προβολή διαδικτυακών εκπομπών απευθείας στην οθόνη, μετατρέποντάς την σε 4K έξυπνη τηλεόραση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε περιστροφή της οθόνης, το περιεχόμενο περιστρέφεται αυτόματα.

Με ελκυστική σχεδίαση, τα στερεοφωνικά ηχεία με πιστοποίηση JBL Harman που βρίσκονται στην μπροστινή όψη εξασφαλίζουν ισχυρό, καθηλωτικό ήχο ακόμη και όταν η οθόνη γυρίζει κάθετα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του και οι αποχρώσεις Cloud Gray και Moon White, προσδίδουν ένα σύγχρονο look στον υπολογιστή για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε γραφείο ή σπίτι. Παράλληλα, αξεσουάρ όπως το ασύρματο πληκτρολόγιο, το ποντίκι και η αποσπώμενη 5Μ web κάμερα, προσφέρουν ευελιξία και δυνατότητες.  

Μέσω του Lenovo Yoga AIO 7 ο χρήστης μπορεί επίσης να φορτίζει τον φορητό υπολογιστή του και να μεταφέρετε αρχεία με ένα μόνο καλώδιο, καθώς και να μοιράζεται δεδομένα.  

Βελτιστοποιημένο για τους λάτρεις της απόλυτης γκάμας χρωμάτων, το Yoga AIO 7 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εκπαίδευση και ψυχαγωγία στο σπίτι. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον πρώτο all-in-one υπολογιστή στον κόσμο με οθόνη 4K IPS 27 ιντσών που υποστηρίζει προδιαγραφές χρωμάτων τόσο στα 99% DCI-P3, αλλά και στα 99% Adobe RGB, προσφέροντας εκθαμβωτικά γραφικά. 

Ο υπολογιστής τροφοδοτείται από τον  επεξεργαστή AMD Ryzen 7 4800H και συνδυάζεται με μια GPU NVIDIA GeForce RTX 2060, για ατελείωτο multitasking, δημιουργία περιεχομένου και gaming, χωρίς διακοπή, ενώ ενσωματώνεται και το λογισμικό Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο των συμβατών έξυπνων συσκευών του σπιτιού.

Οθόνες Lenovo L24i-30 και L27e-30

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το κομψό στιλ του χώρου σας για να εξασφαλίσετε ψυχαγωγία ή παραγωγικότητα, όταν μπορείτε να τα έχετε όλα με τη νέα σειρά οθονών της Lenovo: L24i-30 και L27e-30.

Τα premium IPS που προσφέρονται και στις δύο βοηθά τον χρήστη να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα όσα επιθυμεί από τον υπολογιστή: ταινίες, αγορές στο διαδίκτυο, ειδήσεις, παιχνίδια, αλλά και εργασία, παρέχοντας πεντακάθαρη εικόνα σε ευρεία οπτική γωνία.

Σχεδιασμένες για απόλυτη λειτουργικότητα, οι βάσεις και των δύο οθονών διαθέτουν δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων και μια ενσωματωμένη θήκη για smartphone για να κρατήσουν οργανωμένο και καθαρό τον χώρο εργασίας. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο ανθεκτικής κατασκευής βάσεις: είτε την εξελιγμένη μεταλλική βάση της Lenovo L24i-30, με μοντέρνα δίχρωμα στοιχεία ή την απλή κομψότητα της Lenovo L27e-30’s σε χρώμα Graphite Grey. Και οι δύο  οθόνες έχουν περίγραμμα σε Raven Black και είναι εξαιρετικά λεπτές (έως και 7,1 mm) και σχεδόν χωρίς πλαίσιο σε τρεις πλευρές.

Επιλέξτε την οθόνη Lenovo L24i-30, IPS 23,8 ιντσών Full HD (1920 x 1080) ή την ακόμα μεγαλύτερη 27-ιντσών Lenovo L27e-30. Διατηρήστε τα μάτια σας ξεκούραστα με την προηγμένη anti-glare, Eye Comfort τεχνολογία, πιστοποιημένη από την TUV Rheinland, που ελαχιστοποιεί την έκθεσή των ματιών στο μπλε φως. Και οι δύο αυτές οθόνες υποστηρίζουν την τεχνολογία AMD FreeSync  για ομαλό και χωρίς διακοπές gaming, ενώ έχουν δυνατότητα refresh rate έως και 75Hz, μέσω της θύρας HDMI.

Νέες βελτιώσεις Vantage με νέες δυνατότητες

Το λογισμικό Lenovo Vantage ενημερώνεται και ανανεώνει πολλές από τις δυνατότητές του. Έτσι, οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά από νέες ρυθμίσεις όπως τη λειτουργία Lenovo Smart Assist που βελτιώνει τη δυνατότητα σύνδεσης hands-free με το Windows Hello και την εκτεταμένη υποστήριξη των εφαρμογών και του προγράμματος περιήγησης για την hands-free αναπαραγωγή βίντεο και την αναβάθμισή του σε Super Resolution 2.0.

Επίσης διαθέσιμο μέσω του Vantage είναι το Vantage Smart Performance Services, το τελευταίο λογισμικό της Lenovo που λειτουργεί ως εργαλείο service. Η αυτοδιαγνωστική αυτή υπηρεσία που είναι πλέον διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο, παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε σαρώσεις με ένα κλικ, επιδιορθώσεις κακόβουλου λογισμικού και αφαίρεση zero-day virus, ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση, συντήρηση και ασφάλεια.

Νέα Lavie Mini και Lavie Pro Mobile από τη NECPC

Ο νέος Lavie Mini είναι ένας convertible υπολογιστής τσέπης που αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για έναν από τους μικρότερους form factor υπολογιστές που κυκλοφορούν στην αγορά, με επεξεργαστή έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 και γραφικά Intel Iris Xe. Με οθόνη αφής 8 ιντσών WUXGA (1920 x 1200), αυτή η ελαφριά, πρωτότυπη συσκευή κυκλοφορεί σε Crystal White με ημιδιαφανή εμφάνιση, ενώ ζυγίζει μόλις 579 γραμμάρια.

Η νέα συσκευή διαθέτει πιο έξυπνες λειτουργίες όπως το Modern Standby, την κάμερα IR με Windows Hello, αλλά και τα νέα, στρογγυλά πλήκτρα – όλα στο ίδιο μέγεθος, τόσο για τα γράμματα όσο και για τα σύμβολα – που κάνουν τη χρήση του πληκτρολογίου ακόμα πιο εύκολη, μπαταρία χωρητικότητας έως 26WHr, Wi-Fi 6, επιπλέον χώρο αποθήκευσης έως 256 GB SSD , αλλά και άφθονη μνήμη 16 GB LPDDR4.

Το λογότυπο στο κάλυμμα LCD ανάβει όσο ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία, ενώ διαθέτει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Το νέο Lavie Mini δεν είναι μόνο υπολογιστής αλλά και παιχνιδομηχανή με το προαιρετικό Gaming Controller ενώ με το προαιρετικό dock μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση μέσω HDMI. Εκτός από σύνδεση HDMI, το Dock παρέχει και άλλες επεκτάσεις εισόδου/εξόδου, συμπεριλαμβανομένων πολλών θυρών USB Type-C και -A.

Με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης που προσφέρει η 1,5 mm απόσταση ανάμεσα στα κουμπιά του πληκτρολογίου, το Lavie Pro Mobile έχει επίσης βελτιστοποιημένο hinge που του επιτρέπει να αλλάζει mode ανά πάσα στιγμή.

Το Lavie Pro Mobile διαθέτει κάλυμμα από ανθρακονήματα και ζυγίζει λιγότερο από 889 γραμμάρια, με μοναδικά λεπτό σώμα 16,7 χιλιοστών και διαθέτει έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 με γραφικά Intel Iris Xe για απόλυτη φορητότητα. Τέλος, με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας που φτάνει έως και τις 10 ώρες, το Lavie Pro Mobile είναι ο απόλυτος φορητός υπολογιστής που μπορεί να έχει κανείς μαζί του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του με οθόνη 13,3 ιντσών και το κομψό Navy Blue χρώμα του, καθιστά το νέο Lavie Pro Mobile ιδανική συσκευή για τους χρήστες με πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Σχετικά άρθρα

H Westcon Ελλάδας και Κύπρου «συστήνεται» μέσω ενός διαδραστικού webinar

Giorgos Athanassiadis

Data communication: Νέο έργο στον κλάδο του φαρμάκου

Kitriniaris

Vivotek FD9182-H: Νέα χωνευτή IP κάμερα για υψηλή αισθητική με μέγιστη προστασία

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα