18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Data Communication γιόρτασε τα 30 της χρόνια

Με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα, αλλά και νοσταλγική διάθεση για μοναδικές στιγμές 30 χρόνων πορείας, η Data Communication γιόρτασε την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, τα γενέθλιά της, από την ίδρυση της, το 1987. Στον κήπο του Glyfada Golf Gardens πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή δεξίωση πλημμυρισμένη με χρώμα, ήχους και διάθεση  την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρείας και, βέβαια, όλοι οι εργαζόμενοι.

 

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς και ιδρυτές της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Ζωή Δουζένη, επέλεξαν να προσδώσουν στη βραδιά όχι τον χαρακτήρα μίας τυπικής εταιρικής εκδήλωσης, αλλά να αναδείξουν το πνεύμα συνεργασίας και συντροφικότητας που επικρατεί μέσα στην εταιρεία. Μίλησαν από καρδιάς για την ίδρυση, την πορεία, τα επιτεύγματα και τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί με τα στελέχη της εταιρίας,  τους συνεργάτες και τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια.

Το επιστέγασμα της βραδιάς ήταν η βράβευση έντεκα στελεχών, που έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από  20 χρόνια εργασίας στον οργανισμό, σε αναγνώριση της συμβολής τους στο να γίνει η Data Communication αυτό που είναι σήμερα.

 

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν Wi-Fi από την Professional Services

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία της Lexis με τη Hillstone Networks

“Athens. The city is the museum” από το Υπουργείο Τουρισμού, τον Δήμο Αθηναίων και την Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα