17.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Αποχωρεί η Groupon από την Ελλάδα

Μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες – site προσφορών στον κόσμο, το Groupon, με παρουσία σε 48 χώρες, από σήμερα θα δραστηριοποιείται σε… 47 αφού όπως γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά στους εγγεγραμμένους χρήστες της αποχωρεί από τη χώρα μας. Αιτία; Οι προοπτικές της εταιρείας στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με το e-mail που έλαβαν τα μέλη της Groupon ενημερώνονται ότι “κατόπιν διεξοδικής μελέτης της ελληνικής αγοράς, αποφασίσαμε να κλείσουμε την επιχείρησή μας στη χώρα με ισχύ από τις 24 Αυγούστου 2015. Ως εκ τούτου με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε νέες προσφορές στο μέλλον. Την (απόφαση) λάβαμε σταθμίζοντας τον ρυθμό προόδου και τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησής μας στην Ελλάδα όπως επίσης και την παρούσα οικονομική συγκυρία. Καθώς δεν βλέπουμε να υφίστανται οι προϋποθέσεις επικερδούς λειτουργίας στο άμεσο μέλλον, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε τις εργασίες μας”.

 

Οι πελάτες της Groupon ενημερώθηκαν επίσης ότι αν έχουν προμηθευτεί κουπόνι προσφοράς που δεν έχουν ακόμη εξαργυρώσει και δεν έχει λήξει, αυτό θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τη συμφωνηθείσα ημερομηνία – οι συνεργαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις θα δεχτούν το κουπόνι. Αν προτιμούν, μπορούν επίσης να ζητήσουν να τους επιστραφεί πλήρως η αξία του κουπονιού επικοινωνώντας στο τηλέφωνο +30 211 1980722, πριν τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Παραγγελίες προϊόντων που έχουν αγοραστεί μέχρι τις 24 Αυγούστου 2015 θα εκτελεστούν. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να επιστρέψει προϊόν που αγόρασε, πρέπει να το πράξει πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2015.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η SoftOne προσφέρει δωρεάν το Prosvasis GO

Αναβαθμισμένο λογισμικό από την Orthology

Kitriniaris

Η Paul Hartmann νέος συνεργάτης της Retail Link

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα