13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Έξυπνες επιχειρήσεις με SAP Predictive Analytics

Στο πλαίσιο του Gartner Data & Analytics Summit στο Λονδίνο, η SAP ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της λύσης SAP Predictive Analytics, η οποία υποστηρίζει στη δημιουργία και διαχείριση machine learning διαδικασιών και  προγνωστικών μοντέλων για εφαρμογές οι οποίες συντονίζουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εφοδιαστικής αλυσίδας, των χρηματοοικονομικών και λογιστικών εργασιών, της διαχείρισης ανθρωπίνου κεφαλαίου και της διαχείρισης πελατών. Η εφαρμογή, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Accenture, συνδράμει στη διαμόρφωση «έξυπνων επιχειρήσεων», ενσωματώνοντας προγνωστικές δυνατότητες και machine learning διαδικασίες , οι οποίες προσφέρουν στους χρήστες εξελιγμένες και εις βάθος πληροφορίες για την αγορά μέσω της ανάλυσης δεδομένων.

 

Η εφαρμογή SAP Predictive Analytics, χρησιμοποιεί διαδικασίες machine learning, παρέχοντας  στους χρήστες της προγνωστικά σχετικά με το μέλλον των επιχειρήσεων τους. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί ανεξάρτητα τον κύκλο ζωής των προγνωστικών μοντέλων και machine learning διαδικασιών, που προσαρμόζονται αυτόματα σε μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές συνθήκες. Παράλληλα, με έναν ευέλικτο τρόπο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσθέτουν, να διαμορφώνουν και να επεκτείνουν  τα προγνωστικά τους μοντέλα και τις διαδικασίες machine learning, εντός της εφαρμογής, ώστε να επιλύσουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν. Με ένα απλό κλικ, οι χρήστες μπορούν με εύκολο τρόπο να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες επανεκπαίδευσης , αξιολόγησης, καθώς και το αναπτυξιακό τους μοντέλο.

Η εις βάθος πληροφόρηση για την αγορά επιτυγχάνεται μέσω παροχή machine learning libraries που παρέχονται μέσω  της πλατφόρμας SAP HANA. Σε αυτό το πλαίσιο, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν δεδομένα μέσα από το  SAP S/4HANA και να αναπτύξουν προγνωστικά μοντέλα, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στην εφαρμογή , διευκολύνοντας την κατανόηση μελλοντικών προγνωστικών λαμβάνοντας υπόψη εναλλασσόμενες μεταβλητές.

 

Η έκδοση της εφαρμογής SAP Predictive Analytics είναι μέρος των ευρύτερων παροχών του SAP Leonardo. Το SAP Leonardo προσφέρει μία ταχεία πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συνδυάζοντας υπηρεσίες μελετών, κορυφαίας τεχνολογίας cloud και εφαρμογών , εις βάθος εξειδίκευση στην επιχειρηματική διαδικασία  , καθώς και τις πλέον καινοτόμες νέες τεχνολογίες, όπως analytics, blockchain, Internet of Things και machine learning.

Σχετικά άρθρα

Η Kyndryl στην Ελλάδα, έναν χρόνο μετά

Giorgos Athanassiadis

Ο Βασίλης Ραμπάτ στο συνέδριο ΕΑΣΕ

Online βιβλιοπωλείο από την Cosmote

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα