Το Υπουργειο Πολιτισμου επιλεγει λυση της Lexis

Λύση UPS της Eaton, την οποία προμήθευσε η Lexis, επέλεξε το Υπουργείο Πολιτισμού για να εξοπλίσει το κεντρικό κτίριο μηχανογράφησής του. Πρόκειται για το πρώτο Eaton UPS ισχύος 100KVA της σειράς 93E . Το συγκεκριμένο σύτσημα διαθέτει το μικρότερο αποτύπωμα (foot print), μόλις 0,5m2 για όλη την γκάμα από 80 -200KVA, στοιχείο που διευκολύνει στην εγκατάστασή του σε data centers, δωμάτια αυτοματισμών και άλλων υποδομών πληροφορικής όπου συνήθως οι χώροι τους είναι πολύ περιορισμένοι.

Στον standard εξοπλισμό όλων των μοντέλων περιλαμβάνεται και ρελές ασφαλείας εισόδου (Back Feed Relay), ενώ τα 93Ε μπορούν να παραλληλιστούν μέχρι και τέσσερα συστήματα για κρίσιμες εφαρμογές όπως Disaster Recovery Centers κλπ, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Hot Sync της Εaton, για αποφυγή μονού σημείου βλάβης. Έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία Easy Capacity Test για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών ισχύος του UPS, χωρίς την απαίτηση για έλεγχο με εξωτερικό φορτίο.

Όλα τα συστήματα συνοδεύονται από Auto shutdown Software Suite για το ομαλό κλείσιμο των υπολογιστών και εφαρμογών για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα της αγοράς.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.