Υποτροφιες σε Bachelor’s και Master’s απο το Getbusy

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τo Getbusy διοργανώνει online διαγωνισμό γνώσεων για νέους ηλικίας 17-28 ετών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, όπως 10 υποτροφίες σε προγράμματα Bachelor’s του DEREE -The American College of Greece,  11 υποτροφίες σε προγράμματα Master’s του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και του Athens Information Technology (ΑΙΤ), 300 πιστοποιήσεις του Νέου ECDL Profile, 10.000 άδειες του επίσημου e-learning ECDL για απόκτηση βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και 10 πιστοποιήσεις επαγγελματικών προγραμμάτων ITIL και PRINCE2 από τη PEOPLECERT, καθώς και 10 ολοκληρωμένα προγράμματα αξιολόγησης και ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων από τη ManPowerGroup.

O online διαγωνισμός αποτελείται από δύο διαγωνιστικές κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία οι υποψήφιοι διαγωνίζονται για τις υποτροφίες στα προγράμματα Bachelor’s ενώ στη δεύτερη κατηγορία για τις αντίστοιχες στα προγράμματα Master’s. Οι 40 συμμετέχοντες από κάθε κατηγορία που θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι τα τέλη Μαΐου, αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς του διαγωνισμού που θα λάβουν χώρα τον Ιούνιο του 2014, οπότε και θα διαγωνισθούν σε συγκεκριμένα θέματα που θα οριστούν από την επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού. Παράλληλα, οι 150 πρώτοι υποψήφιοι από την κάθε διαγωνιστική κατηγορία θα έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις δεξιότητες τους εντελώς δωρεάν σύμφωνα με το πιστοποιητικό ECDL.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας www.getbusy.gr, καθώς και μέσα από τη σελίδα του Getbusy στο Facebook. Θα πρέπει εδώ να υπνεθυμίσουμε ότι το Getbusy αποτελεί μέρος της διεθνούς πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Microsoft YouthSpark, μέσω της οποίας η Microsoft θέτει στο επίκεντρο των δράσεων της τους νέους.