14 C
Athens
23/04/2021
Biztech

Συνέδριο αντιπροσώπων Xerox: Βραβεύοντας την επιτυχία και την αφοσίωση

Άρθρο του Θωμά Αρβανιτέλλη, Channel Business Manager της Xerox Hellas.

Στα μέσα Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το καθιερωμένο συνέδριο αντιπροσώπων (concessionaires) της Xerox Hellas, όπου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους εκπροσώπους των 22 mono-brand συνεργατών μας, oι οποίοι προωθούν αποκλειστικά τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Xerox σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το διήμερο συνέδριο έλαβε αυτή τη φορά χώρα στο Royal Olympic Hotel, όπου σε ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ανασκόπηση των πεπραγμένων του 2014 και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά, καθώς και να συζητήσουμε διεξοδικότερα, τις στρατηγικές κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες για τη νέα χρονιά. Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από παρουσιάσεις για τα νέα προϊόντα και λύσεις της εταιρείας, καθώς και για στοχευμένα υποστηρικτικά προγράμματα και καμπάνιες για την ενίσχυση των πωλήσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών μας.

Σημαντική έμφαση δόθηκε επίσης σε επιτυχημένες πρακτικές από τον Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης των Xerox προϊόντων, λύσεων λογισμικού, αλλά και υπηρεσιών τύπου managed print services.

 

Όπως κάθε χρόνο οι συνεργάτες μας έλαβαν ουσιαστική πληροφόρηση, αναφορικά με τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, αλλά και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να αξιοποιηθούν εμπορικά στην τοπική αγορά. Επιπροσθέτως, ενημερώθηκαν για νέους τρόπους καλύτερης και αποτελεσματικότερης διαχείρισης των επιχειρήσεων τους με παράλληλη αξιοποίηση εργαλείων και web based υποδομών που παρέχει η Xerox για την διευκόλυνση των πωλήσεών τους.

Πέραν από το αμιγώς business κομμάτι του συνεδρίου, δεν έλειψε και η ψυχαγωγική πλευρά, η οποία περιλάμβανε διάφορες εναλλακτικές δραστηριότητες τύπου team building, δείπνο με εκλεπτυσμένες γεύσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδος, αλλά και μια πολιτιστική χροιά, με επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Μια σημαντική πλευρά του συνεδρίου που δεν έλειψε και εφέτος, είναι η βράβευση των συνεργατών που μέσα στο 2014 κατάφεραν να υπερκεράσουν όποιες δυσκολίες και να επιτύχουν ακόμα και να ξεπεράσουν, τους εταιρικούς στόχους και να αναδείξουν το όνομα και πλεονεκτήματα των λύσεων της Xerox, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Τέλος, μια ξεχωριστή στιγμή της φετινής συγκέντρωσης με αρκετή δόση συγκίνησης ήταν η αναγνώριση των πολυετών συνεργασιών, όπου βραβεύτηκαν εταιρίες με αφοσίωση στο όνομα Xerox και συνεργασία για πάνω από 25 συναπτά έτη.

Είμαστε υπερήφανοι για το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών μας και ειδικά για την ομάδα των mono brand αντιπροσώπων μας, οι οποίοι αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια να προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας στους τελικούς μας πελάτες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

 

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμη χορηγία από την Epson

Kitriniaris

H Γ.Β. Γεωργακόπουλος επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 5

Giorgos Athanassiadis

Πτώση κερδών και πωλήσεων για τη Samsung

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα