Προσιτο χρωμα που εντυπωσιαζει

Οι εκτυπωτές και τα πολυλειτουργικά συστήματα της Xerox, δεν αποτελούν “απλώς μία συσκευή”. Είναι επιχειρηματικά εργαλεία που απελευθερώνουν πόρους στην επιχείρηση, και παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε πιο επαγγελματικά τους πελάτες σας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα Xerox WorkCentre 7220 και 7225, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε, με τη χρήση “τολμηρού” και παράλληλα, προσιτού χρώματος. Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσαρμογή ρυθμίσεων για οικονομία και απόδοση: Μέσω των προηγμένων οδηγών εκτύπωσης, μπορείτε να επιλέξετε προηγμένες δυνατότητες όπως η “N-up” για την εκτύπωση πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τη συμπεριφορά συγκεκριμένων εφαρμογών, και έτσι για παράδειγμα, τα e-mails σας να εκτυπώνονται πάντα ασπρόμαυρα!
  • Εκτύπωση με υπευθυνότητα: Η προεπιλεγμένη ρύθμιση του driver για εκτύπωση διπλής όψης, προσφέρει άμεση και σίγουρη οικονομία, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη μεταφορά και διανομή μεγάλων εγγράφων. Αντίστοιχα, η επιλογή Earth Smart σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε επιλογές οι οποίες θα ενθαρρύνουν τους χρήστες σας ώστε να εκτυπώνουν υπεύθυνα, μην σπαταλώντας πόρους και αναλώσιμα χωρίς λόγο (π.χ. αποφυγή εκτύπωσης των αρχικών σελίδων).
  • Σωστή τιμολόγηση, αυτόματη ευκολία: Μέσω της δυνατότητας σύνδεσης στο εταιρικό δίκτυο, τα WorkCentre 7220 και 7225, υποβάλουν αυτόματα τις μετρήσεις που έχουν, ενώ επίσης αυτόματα λύνουν το θέμα του ανεφοδιασμού με αναλώσιμα. Έτσι απλά!
  • Διαχείριση και παρακολούθηση: Οι εν λόγω συσκευές διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης, με σημαντικότερη ίσως τη λύση Xerox Standard Accounting, η οποία παρέχει αναφορές για καλύτερο έλεγχο του κόστους, αναφορικά με κάθε λειτουργία των συσκευών. Μάλιστα, επιπλέον εργαλεία που συνήθως καλύπτουν μεγαλύτερα περιβάλλοντα γραφείου, είναι διαθέσιμα από τρίτους συνεργάτες της Xerox, τα μέλη του Xerox Alliance Partners.