Τρια χρονια με την εγγυηση της Xerox

[Άρθρο του Γιώργου Πανδή – Resellers’ Account Manager της Xerox Hellas]

Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω στη σχέση μεταξύ συνεργατών. Με αυτό πάντα κατά νου, στη Xerox Hellas απαντάμε στις απαιτήσεις των πελατών μας με μια νέα παροχή, η οποία αποδεικνύει στην πράξη το πώς εννοούμε την εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας τρία χρόνια εγγύηση με δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά και με επίσκεψη τεχνικού στο χώρο τους. Σημειώνω πως βασική προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης και την αντίστοιχη πρόσβαση σε αυτήν τη μοναδική προσφορά, είναι η χρήση γνήσιων αναλωσίμων.

 

Κατά τη διάρκεια της τριετούς εγγύησης, σε περίπτωση βλάβης, οι τεχνικοί της Xerox επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη και προβαίνουν σε επιτόπιο έλεγχο και επισκευή, χωρίς καμία χρέωση για την επίσκεψη και τα ανταλλακτικά. Πρόκειται για μία προσφορά που εκφράζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, με  κύριο γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που αξίζει κάθε πελάτης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

 

Η εν λόγω προσφορά, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για το δίκτυο συνεργατών της Xerox, αφού “οπλίζει” τον συνεργάτη με ένα μοναδικό επιχείρημα πώλησης, που όμοιό του δεν υπάρχει σε ανταγωνιστικά προϊόντα, ενώ επιπλέον, τον διαφοροποιεί δραστικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο offering.

Παράλληλα, οι συνεργάτες της Xerox έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι “ήρωες” των πελατών τους, προσφέροντας μία εξαιρετική παροχή και ταυτόχρονα να ενδυναμώσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

 

Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει αυτή η εγγύηση είναι τα: Phaser 3260, WorkCentre 3225, Phaser 6020, Phaser 6022, WorkCentre 6025 και WorkCentre 6027.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται από όλο το δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων της Xerox ενώ η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου.