18.8 C
Athens
22/04/2021
Biztech

4 τρόποι για μεγαλύτερες πωλήσεις, μέσω του print software

Είναι γεγονός πως η νέα γενιά των multifunction printers (MFPs) προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, καθώς αυτά τα νέα έξυπνα περιφερειακά κάνουν πολύ περισσότερα από τις λειτουργίες print, scan και copy. Τα σύγχρονα MFPs προσφέρουν δικτυακή συνδεσιμότητα, επεξεργαστική ισχύ on-board και ενσωματωμένες εφαρμογές που τα τοποθετούν αυτόματα στην “καρδιά” του ΙΤ για διεργασίες όπως η διαχείριση εγγράφων, η συνεργασία, το mobility, αλλά και η εταιρική ασφάλεια.

Οι συνεργάτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία αυτά προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους printing portfolio.

Το μυστικό είναι το εξής: Η ανάπτυξη υπηρεσιών έχοντας κατά νου πραγματικές business λύσεις και αποτελέσματα. Η χρήση επομένως ενός software στοχευμένου στο print, θα προσφέρει στους συνεργάτες ένα σημείο εκκίνησης, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ακόλουθα, προτείνουμε 4 τρόπους για print software που είναι αποτελεσματικότερο στη συνεργασία με τις υπάρχουσες υποδομές, αλλά ταυτόχρονα και πιο επικερδές.

1. Ολοκληρωμένα workflows
Βασικός σας στόχος είναι η ολοκλήρωση των hard-copy και των ψηφιακών workflows. Οι ενσωματωμένες software λειτουργίες στα MFPs επιτρέπουν στους συνεργάτες τη σύνδεση των δικτυακών περιφερειακών και το capture των εγγράφων για τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου της επιχείρησης. Εντούτοις, η υλοποίηση του integration αυτού απαιτεί τη βαθιά γνώση των συστημάτων του πελάτη, των διεργασιών και των στόχων του. Η ολοκλήρωση των workflows εγγράφων μέσω του print software αποτελεί μια εξαιρετικά προσοδοφόρα πρόταση για τον συνεργάτη των print υπηρεσιών.

2. Πάμε… Mobile
Η τάση του BYOD έχει “φέρει” εκατομμύρια mobile συσκευές στο περιβάλλον ΙΤ της επιχείρησης. Όλοι αυτοί οι χρήστες επιθυμούν πρόσβαση στον εξοπλισμό εκτύπωσης, όπως και οι “ενσύρματοι” συνεργάτες τους. Η πρόκληση αυτή παρουσιάζει νέες software-enabled ευκαιρίες για τους συνεργάτες, προκειμένου να ρυθμίσουν τα δικτυακά MFPs ώστε να δουλεύουν με ασύρματες συσκευές και cloud υπηρεσίες που επιτρέπουν mobile εκτυπώσεις. Μια υλοποίηση που θα βελτιώνει την ικανοποίηση των εργαζομένων και την αποτελεσματικότητά τους, θα έχει ως αποτέλεσμα τη σταθεροποίηση της θέσης του συνεργάτη ως παρόχου πρακτικών και επικερδών λύσεων.

3. Ασφάλεια πάνω από όλα
Η έξυπνη και connected φύση των συσκευών MFP τα καθιστά πανίσχυρα και ταυτόχρονα ευπρόσβλητα στους ίδιους κινδύνους που έχουν ως στόχο τους τις άλλες υποδομές, όπως είναι οι servers και ο δικτυακός εξοπλισμός. Προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό, οι συνεργάτες θα πρέπει να γνωρίζουν επαρκώς το θέμα του print management και του device-level software που έχει σχεδιαστεί να προφυλάσσει αυτά τα ζωτικής σημασίας assets. Λειτουργίες όπως το user ID και ο έλεγχος πρόσβασης, η δικτυακή πιστοποίηση, η κρυπτογράφηση και η διαχείριση του storage θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο διαχείρισης, υλοποίησης και συντήρησης μέσω εξειδικευμένων, ενσωματωμένων εργαλείων ασφαλείας. Οι συνεργάτες οφείλουν να είναι εξοικειωμένοι με τα εργαλεία αυτά, προσφέροντας custom στρατηγικές προστασίας, ανάλογα με την περίπτωση.

4. Custom εφαρμογές
Στην εποχή μας οι κατασκευαστές προσφέρουν ανοιχτά APIs στα συστήματα των business-class MFPs, επιτρέποντας στους service providers, τους system integrators, μεταπωλητές και ανεξάρτητους software vendors τη δυνατότητα για ανάπτυξη custom εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων. Οι συνεργάτες πρέπει -σε συνεργασία με τους πελάτες τους- να αναπτύξουν custom εφαρμογές, έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση του document management και του αντίστοιχου workflow με τα ήδη υπάρχοντα συστήματα CRM και ERP. Μέσω των custom εφαρμογών, τα έγγραφα θα βελτιστοποιηθούν για χρήση σε μια ποικιλία από cloud υπηρεσίες όπως τα SharePoint Online, Salesforce.com, Box, Dropbox και Google Drive.

Σχετικά άρθρα

Η Epson ξεκινά τις πωλήσεις ανεξάρτητων κεφαλών εκτύπωσης

Planet WDAP-W1200E: Το ευέλικτο access point για κοινόχρηστους χώρους

Giorgos Athanassiadis

Λύσεις ασφαλούς διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων από την Αdacom

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα