Η Xerox στην κορυφη των MPS

Mε την ανάγκη των επιχειρήσεων για μείωση των δαπανών σε κάθε τομέα της λειτουργίας τους να είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η διαχείριση των εκτυπώσεων έχει καταστεί ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια αυτή.  Έτσι, οι Managed Print Services (MPS), παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη μείωση του κόστους που δημιουργείται από κατάχρηση των εκτυπώσεων, αλλά και στη βελτίωση της παραγωγικότητας των οργανισμών.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των MPS αναδείχθηκε η Xerox, από την εταιρεία ερευνών InfoTrends στην πρόσφατη έκθεσή της με τίτλο “Managed IT Infrastructure: Managed Print Services Report”.

 

Σύμφωνα με την έκθεση της Infotrends, η Xerox κατέχει την ηγετική θέση στα MPS, καθώς προσφέρει την πλέον διευρυμένη γκάμα λύσεων στην αγορά και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα MPS, σε μια ιδιαίτερα διαφοροποιημένη πελατειακή βάση διαφορετικού μεγέθους και κλάδου. Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται στοχεύοντας στην απλοποίηση των λύσεων μέσα από την αυτοματοποίηση πολλών από τις λειτουργίες παρακολούθησης και reporting.

 

Παράλληλα, η Xerox κέρδισε ακόμη μία πρωτιά στην αγορά των MPS, αυτήν τη φορά με βάση τα στοιχεία της εταιρείας Quocirca. Συγκεκριμένα, η Xerox βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της κατάταξης για το 2015, κλείνοντας έτσι 6 συνεχόμενα έτη στην κορυφή! Η έκθεση της Quocirca αφορά σε ανάλυση των παρόχων στην παγκόσμια αγορά MPS και αναφέρεται στο «εύρος και στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών MPS» της Xerox καθώς και στην ικανότητά της να βελτιώνει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ.

 

Το πρόγραμμα Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων επόμενης γενιάς της Xerox αποτελείται από τρία στάδια:

1) Αξιολόγηση & Βελτιστοποίηση,

2) Ασφάλεια και Ενσωμάτωση και

3) Αυτοματισμό & Απλούστευση.

 

Οι λύσεις, που προσφέρονται ανά στάδιο, βοηθούν τις επιχειρήσεις – μεγάλες και μικρές – να δουλεύουν πιο έξυπνα, να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους, να συνδέονται πιο γρήγορα με τους πελάτες τους και να χρησιμοποιούν δεδομένα προκειμένου να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Συνοπτικά, οι λύσεις MPS της Xerox διαχειρίζονται όλα τα στάδια του “κύκλου ζωής” ενός εγγράφου εντός της επιχείρησης και προλαμβάνουν κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, επιτρέποντας στους πελάτες να εστιάσουν στην ουσία της δουλειάς τους.

Αποτέλεσμα; Εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων και αύξηση της παραγωγικότητας.