Τα κρυφα κοστη του printing για τις SMBs

Έχει ειπωθεί πως ένας καλός εκτυπωτής είναι όπως και ένα καλό στρώμα – δεν χρειάζεται να περάσει πολύς καιρός για να εκτιμήσετε τη σωστή επένδυση! Και όμως, όταν έρθει η στιγμή να αποκτήσουν έναν νέο εκτυπωτή, είναι πολλοί εκείνοι που εστιάζουν αποκλειστικά σε ένα στοιχείο: Πατώντας ένα κουμπί, θα ξεκινάει η εκτύπωση;

 

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι συνήθως θετική, αλλά εφόσον δεν ρωτήσετε τι άλλο μπορείτε να επιτύχετε –το συνολικό αντίκτυπο του printing στην επιχείρησή σας- τότε απλά αφήνετε αναπάντητες κάποιες πολύ σημαντικές ερωτήσεις, με περαιτέρω, αρνητικό αντίκτυπο στο οικονομικό πεδίο.

 

Ένας εκτυπωτής αποτελεί μια επένδυση, όχι μόνο κατά την αγορά του, αλλά σε όλη τη διάρκεια “ζωής” του. Με αυτή τη λογική, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, συγκεκριμένες παραμέτρους προτού επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή. Αρχικά, το κόστος του hardware καθεαυτό μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι τα κρυφά κόστη εκείνα που προστίθενται σωρευτικά, και σε αυτά πρέπει να δώσετε προσοχή.

Δείτε στη συνέχεια, πώς συγκεκριμένες παράμετροι (από το κόστος των αναλωσίμων, ως και το χρόνο εκτύπωσης) μπορεί να έχουν σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο για την εταιρεία, αλλά και το περιβάλλον εργασίας.

 

Total Cost of Ownership

Το TCO περιγράφει πόσο τελικά θα σας στοιχίσει ο εκτυπωτής καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του. Ανάλογα με το πόσο πολύ θα εκτυπώσετε, αλλά και τι ξοδεύετε σε αναλώσιμα και εγγυήσεις, θα έχετε και την πραγματική “εικόνα” του κόστους. Μπορείτε να υπολογίσετε το TCO, βάσει των οδηγιών, εδώ (http://xerox.bz/1THrs1h).

 

Προληπτικός σχεδιασμός

Οι προμήθειες σε αναλώσιμα της Xerox για μη-Xerox συσκευές, θα σας εξοικονομήσουν περίπου 25% σε σύγκριση με το κόστος των original, ενώ ταυτόχρονα θα αποφύγετε τους κινδύνους αγοράς ψευδεπίγραφων και προβληματικών αναλωσίμων. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα αυτόματης ανανέωσης αναλωσίμων ή κάνοντας χρήση των Managed Print Services.

Δείτε περισσότερα για τις ανταλλακτικές κασέτες toner -για όλους τους εκτυπωτές- από την Xerox, εδώ (http://xerox.bz/1THoM3U).

 

Ταχεία ροή πληροφοριών

Ο τρόπος ροής των πληροφοριών είναι τόσο σημαντικός για το επιχειρείν σας όσο και η ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Το 70% των επαγγελματιών πιστεύει πως η βελτίωση των διεργασιών εκτύπωσης τους βοηθάει να ανταποκριθούν ταχύτερα στις ανάγκες της αγοράς, ενώ το 62% υποστηρίζει πως βελτιώνει τα έσοδά τους (www.connectkey.com).

 

Ασφάλεια

Έχει υπολογιστεί πως για 1001 αρχεία πελατών που έχουν πέσει θύμα hacking, η απώλεια εσόδων ανέρχεται στα 25.000 δολάρια. Κρατήστε τις πληροφορίες των πελατών σας ασφαλείς, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα πνευματικά σας δικαιώματα και ανταποκρινόμενοι στους στόχους συμμόρφωσης. Προσφέρετε ασφάλεια, δίχως επιπρόσθετα κόστη. Δείτε περισσότερα, εδώ (http://xerox.bz/1THpZYN).

 

Inhouse marketing

Πάνω από το 90% των SMBs συμφωνούν πως οι έγχρωμες εκτυπώσεις προσελκύουν νέους πελάτες, βελτιώνουν την εικόνα τους και προσφέρουν μια αξιομνημόνευτη πρώτη εντύπωση. Φέρτε τη διαδικασία του printing in-house, ώστε να δημιουργήσετε υψηλής αξίας και ποιότητας προωθητικές ενέργειες σε ακόμα χαμηλότερο κόστος, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους πελάτες.

https://youtu.be/kBDJ7LjRGCM