Xerox ColorQube 9300 για πλεονεκτηματα… στον κυβο!

Χωρίς αμφιβολία οι εκτυπωτικές εργασίες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας των επιχειρήσεων. Ωστόσο πολλές φορές το γεγονός αυτό περνάει στα «ψιλά» και οι εταιρικοί οργανισμοί δεν αντιλαμβάνονται πλήρως το κόστος εκτύπωσης που επιβαρύνει τον προϋπολογισμό τους.

Την απάντηση στο δύσκολο αυτό στοίχημα δίνει η Xerox με τη σειρά  ColorQube 9300 MFPs η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Solid Ink.

Στην πράξη τα μοντέλα της σειράς (ColorQube 9301/ 9302/ 9303) προσφέρουν μια τριπλέτα πλεονεκτημάτων στις επιχειρήσεις:

* Περιορισμό κόστους,

* Αυξημένη παραγωγικότητα και

* Ευκολία χρήσης.

 

Σε επίπεδο εξοικονόμησης κόστους, αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό τόσο σε βραχυπρόθεσμο, όσο και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Καταρχήν μια εταιρεία που χρησιμοποιεί έναν ColorQube 9300 θα δει από την πρώτη κιόλας ημέρα σημαντική μείωση του κόστους όσον αφορά τη χρήση χαρτιού. Και αυτό γιατί χάρη στην τεχνολογία Solid Ink δεν απαιτείται η χρήση χαρτιού υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία αντίστοιχων εκτυπώσεων. Αντίθετα, ακόμα και οι εκτυπώσεις σε απλό χαρτί διαθέτουν κορυφαία ποιότητα.

 

Ας δούμε, τώρα, τι είναι αυτό που κάνει την τεχνολογία Solid Ink να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Όπως μαρτυρά και το όνομά της πρόκειται για μη-τοξικά, στερεά κομμάτια μελάνης τα οποία θερμαίνονται κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης ώστε να παραχθούν μικρές σταγόνες χρώματος. Η προσέγγιση αυτή εξοικονομεί τεράστια ποσά ενέργειας αφού οι συσκευές τεχνολογίας Solid Ink απαιτούν κατά μέσο όρο κατανάλωση ενέργειας 750W τη στιγμή που ανταγωνιστικά προϊόντα στην κατηγορία των laser MFPs χρειάζονται τουλάχιστον 1500W για την ίδια εργασία. Και εδώ έχουμε την μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους η οποία  προκύπτει από την σε βάθος χρόνου μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση.

 

Στο κομμάτι της παραγωγικότητας, μια σειρά από ενσωματωμένα χαρακτηριστικά κάνουν τη ζωή τόσο των IT Managers όσο και των απλών χρηστών ευκολότερη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις καθημερινές εργασίες. Για παράδειγμα, με το Xerox Online Support υπάρχει δυνατότητα online βοήθειας στην οθόνη της συσκευής για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Έτσι, ΙΤ managers και χρήστες έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του και το προσωπικό της Xerox, ώστε κάθε δυσλειτουργία να επιλύεται άμεσα χωρίς το χάσιμο χρόνου που συνοδεύει το τηλεφώνημα ή η επικοινωνία με τον «ειδικό».

 

Τελευταίο σε σειρά, αλλά και όχι και σε σημασία, είναι το ζήτημα της ασφάλειας. Συγκεκριμένα, κάθε χρήστης μπορεί να εκτυπώσει γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια οποιοδήποτε έγγραφο ή αρχείο μέσω smartphone, tablet ή laptop κατευθείαν σε μια συσκευή ColorQube 9300. Μόλις ο χρήστης αποστείλει στη συσκευή μια εκτύπωση αυτόματα λαμβάνει κάθε φορά έναν μοναδικό κωδικό επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια εισάγει στο ColorQube τον κωδικό αυτό και προχωρά στην εκτύπωση, θέτοντας τις ποιοτικές παραμέτρους που επιθυμεί.

 

Εν κατακλείδι η σειρά Xerox ColorQube 9300 MFPs θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια λύση που μπορεί να ξεκλειδώσει την κρυμμένη αξία της εκτυπωτικής διαδικασίας, για επιχειρήσεις που αναζητούν έγχρωμες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μεγάλο αριθμό αντιτύπων, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους αναλωσίμων αλλά και σημαντική εξοικονόμηση σε όρους ενεργειακής κατανάλωσης.

Λύση είπαμε; Μάλλον για πολυεργαλείο πρόκειται τελικά!