Ασυρματες εκτυπωσεις με τη βοηθεια της Xerox

Οι ασύρματοι εκτυπωτές συνδέονται στο εταιρικό δίκτυο χωρίς να σας περιορίζουν αποστάσεις από routers και μήκη καλωδίων. Μόλις συνδέσετε έναν Wi-Fi εκτυπωτή στο ασύρματο δίκτυό σας, οι υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets που επίσης συνδέονται στο ίδιο δίκτυο, μπορούν να εκτυπώνουν με τεράστια ευκολία. Από τη στιγμή που θα αξιοποιήσετε το mobile και το cloud printing, θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε τόσο καιρό χωρίς αυτό.

 


 

Ένας ασύρματος εκτυπωτής μπορεί ουσιαστικά να τοποθετηθεί οπουδήποτε, αρκεί βεβαίως στην επιθυμητή θέση να υπάρχει ισχυρό Wi-Fi σήμα. Οι εκτυπωτές και MFPs που υποστηρίζουν Wi-Fi είναι εξαιρετικά βολικοί, διότι σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε από οπουδήποτε και μάλιστα ακόμα και εκτός εταιρείας. Πολλοί εκτυπωτές και πολυλειτουργικές συσκευές της Xerox όπως οι σειρές ConnecKey AltaLink και ConnectKey VersaLink περιλαμβάνουν πολλές επιλογές για mobile και cloud printing.
Αναφέρουμε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές:

 

Apple AirPrint: Απλή και εύκολη εκτύπωση e-mails, φωτογραφιών και εγγράφων απευθείας από την Apple συσκευή σας, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου λογισμικού.

 

Google Cloud Print: Εκτύπωση μέσω web από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης εξειδικευμένων drivers ή εφαρμογών.

 

Mopria Print Service: Πρόκειται για ένα διεθνές standard που ακολουθούν οι περισσότεροι κατασκευαστές και μετατρέπει την Android συσκευή σας σε μια επέκταση του πολυλειτουργικού εκτυπωτή σας.

 

Xerox Print Service Plug-in for Android: Ενεργοποιεί τη δυνατότητα mobile printing σε αρκετά μοντέλα Xerox εκτυπωτών και MFPs χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης τρίτων apps.

 

NFC Tap-to-Pair: Αξιοποιεί την τεχνολογία near-field communication (NFC) για να πραγματοποιεί πολύ εύκολη και γρήγορη επικοινωνία mobile συσκευής και εκτυπωτή με ένα άγγιγμα των δύο, χωρίς την ανάγκη πραγματοποίησης πρόσθετων ρυθμίσεων.

 

Wi-Fi Direct: Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου επικοινωνίας, εκτυπωτής και κινητό ή tablet συνδέονται απευθείας μεταξύ τους μέσω Wi-Fi χωρίς να απαιτείται να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.

 

Connectkey Apps: Οι εξειδικευμένες εφαρμογές για Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive και Office 365 cloud printing και scanning κάνουν την εκτύπωση από και τη σάρωση στο cloud εξαιρετικά εύκολη και απλή. Κατεβάστε τις εφαρμογές αυτές απευθείας στον ConnectKey εκτυπωτή σας και αυξήστε την παραγωγικότητά σας.

 

Εάν επομένως επιθυμείτε να εντάξετε στην εταιρεία σας στον κόσμο του Wi-Fi printing, ρίξτε μια ματιά στη σειρά των ConnectKey συσκευών AltaLink και VersaLink που έχουν το mobile και το cloud στις βασικές προτεραιότητές τους. Σε διαφορετική περίπτωση, έχετε υπόψη σας ότι η ασύρματη εκτύπωση διατίθεται είτε προεγκατεστημένη, είτε προαιρετική, σε συγκεκριμένα μοντέλα Phaser και WorkCentre.